Sve za ljubav

Kanje Vest molio urednicu Vog-a da stavi Kim na naslovnu stranu

Reper je bezuspešno pokušavao da nagovori urednicu američkog Vog-a da njegovu verenicu stavi na naslovnu stranu ovog popularnog časopisa
Šuška se 15.01.2014. - 19:05h Autor: index.hr
Foto: Reuters

Popularni reper Kanje Vest sve više šokira javnost svojim zaštitničkim ponašanjem prema verenici Kim Kardašijan. Svakodnevno do nas stižu vesti o njegovoj tuči u Kiminu odbranu, zatim pretnje američkom presedniku da ne spominje njegovu verenicu, kao i planiranje medenog meseca u svemiru.
Kako prenosi Page Six, reper se našao na ručku sa slavnom urednicom američkog Vog-a, Anom Vintur u hotelu na Beverli Hilsu, ali nisu razgovarali o njihovoj saradnji.

 

Šuška se da je reper ručak iskoristio kako bi slavnu Anu nagovorio da njegova verenica Kim osvane na naslovnoj strani "modne Biblije" i to u svojoj venčanici.

 

- Sedeli su u uglu restorana, a on je pričao sve vreme. Ana jednostavno nije mogla da dođe do reči - otkrio je nepoznati izvor.

 

- Nema šanse da Kim ne bude na naslovnoj strani Voga. Ona je trenutno najintrigantnija žena na svetu, koju Barbara Valters zove svaki dan - otkrio je Kanje.

 

Ali izgleda da reperove reči nisu došle do slavne Ane, koja je na mestu urednice američkog izdanja Vog-a još od 1988. godine. Prema istom izvoru, gospođa Vintur ostala je ravnodušna na taj predlog.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...