Dirljivo

Koliko samo ljubavi ta žena nosi u sebi: Jelena Đoković podelila srećne porodične trenutke sa letovanja (FOTO)

Divno je živeti u srećnom i ispunjenom braku i voleti svaki trenutak proveden sa detetom

Šuška se
21:27h Autor:
Jelena Đoković, Foto: Profimedia

Dok se Novak bori na terenu za novu titulu, njegova najveća podrška supruga Jelena i maleni Stefan uživaju u zajedničkim trenucima. Svoje zapažanje, posmatrajući Stefana kako se igra, Jelena je objavila uz interesantnu fotografiju.

 

Jelena Đoković podelila je srećne trenutke sa svog letovanja. Dok veseli dečak trči kraj mora i igra se u pesku, njegovu bezbrižnost snimila je njegova mama i postavila na Instagram.

 

Jelena Đoković sa tatom u zoološkom vrtu: Ludom avanturom oživela detinjstvo! (FOTO

 

Njegova bezbrižnost, igra i sreća inspirisale su Jelenu da napiše: "Koliko sam zahvalna na ovom dečaku.... Toliko učim od njega svaki dan! Čini mi se da smo najmudriji kada smo najmladji. Tada znamo da jedino imamo sadašnjost i sve živimo u momentu. I ljubav i strah i patnju i sreću i bol... sve je sada. Jer živimo sada. Ne juče, ne sutra, već sada. Toliko mudrosti u ovim klincima". 

 

Da je puna ljubavi i razumevanja, ne samo prema sinu, već i prema suprugu Novaku Đokoviću, Jelena nesebično pokazuje iz dana u dan.

 

Na sličan i podjednako božanstven način, rečima "Volim da te volim", učinila je posebnom svoju ljubav prema poznatom teniseru, istaknuvši da uživa u svemu sa njim.  Fotografija je nastala povodom njihove godišnjice.

 

Koliko Novak Đoković zarađuje od sponzora: Cifra od koje se pada u nesvest!

 Zodijak ljubavi: Kako se ponašaju kada su zaljubljeni?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...