Hakovan telefon

Privatne poruke princa Vilijama: Hej malena, nedostajala si mi!

U javnost su procurele sms poruke koje je princ Vilijam slao Kejt Midlton dok su se zabavljali, a zbog nezakonitog prisluškivanja magazin News of the World je ugašen a urednici i novinari završili na sudu
Šuška se 20.12.2013. - 14:01h Autor: Blic
Foto: Reuters

Uredništvo magazina "News of the World" nelegalno je hakovalo telefon princa Vilijama. U javnost su procurele poruke koje je princ slao tadašnjoj devojci, a sadašnjoj supruzi Kejt Midlton.

 

"Hej malena, ja sam. Oprosti, tek sam se sada vratio sa svoje noćne navigacijske vežbe. Nedostajala si mi. Još sam budan i biću u sledećih 20 minuta, idem brzo pod tuš, tako da se čujemo... osim ako nisi napolju i zabavljaš se, a verovatno jesi", glasila je jedna od poruka.

 

U sledećoj prouci Vilijam saopštava Kejt da je bio na Vojnoj akademiji i da je imao ograničene pozive.

 

- Trčao sam kroz šumu i izgubio se, nekako sam dospeo u zasedu i bilo je prilično neprijatno jer sam bio skoro pogođen. Probaj da me dobiješ u sledećih 25 minuta. Ok draga, volim te - pisao je Vilijam.

 

Urednici i novinari koji su učestvovali u ovom nezakonitom prisluškivanju su na sudu, a njihov, pomenuti magazin je ugašen. Inače, osim kraljevskog para, oni su prisluškivali oko 400 poznatih osoba.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...