Superzvezde

8 poznatih ličnosti koje su spasile tuđe živote: Oni nisu heroji samo na filmu!

Patrik Dempsi izvukao je povređenog mladića iz slupanog automobila, a Dženifer Lorens se postarala da spasi onesvešćenu nepozatu ženu i ostala uz nju dok hitna pomoć nije došla
Vip priča
07:22h Autor:
Foto: Beta

Većinu njih često možete videti na velikom platnu u ulozi superheroja koji u poslednjem trenutku spasavaju svet, ali neke poznate ličnosti su svoju herojsku prirodu preneli i u stvarni život. Donosimo vam listu od njih nekoliko koji su spasili živote nepoznatim ljudima.

Mila Kunis

Glumica Mila Kunis ume da se snađe u kriznim situacijama a to je pokazala kada je jednom prilikom radnik u njenoj kući doživeo napad nakon kojeg se srušio. Mila nije sedela skrštenih ruku, već je povređenog čoveka okrenula na stranu kako bi sprečila gušenje i ostala je uz njega sve dok nije stigla hitna pomoć. Zahvaljujući njenoj brzoj reakciji, povređeni čovek se u potpunosti oporavio.

Kako se Mila Kunis hvali verenički prstenom, pogledajte OVDE.

Dženifer Lorens

Dženifer Lorens odigrala je ulogu odlučne heroine u serijalu "The Hunger Games", ali je svoju hrabru prirodu pokazala i u stvarnom životu. Naime, Lorensova je jednom prilikom priskočila u pomoć ženi koja se onesvestila u parku. Glumica je pozvala hitnu pomoć i pokušala da probudi onesvešćenu ženu. Ostala je uz nju dok nije stigla stručna pomoć.

Rajan Gosling

Pored toga što je ozbiljan glumac i srcelomac, Rajan Gosling je zabeležio i jedan herojski podvig u stvarnom životu. Glumac je spasao život zaboravnoj britanskoj novinarki koja je smetnula sa uma da američki vozači automobile voze na desnoj strani ulice. Da se na pešačkom prelazu nije našao Gosling, koji je naglo povukao novinarku, udario bi je automobil koji je u tom trenutku nailazio.

Eva Mendez rodila kćerku Rajanu Goslingu! Detalje pročitajte OVDE.

Džerard Batler

Glumac je 1997. godine dobio medalju za hrabrost nakon što je rizikujući sopstveni život jednog dečaka spasio od davljenja. Džerard Batler je kasnije priznao da svoj podvig ne doživljava kao veliku hrabrost: "Najpre me je obuzeo užasan strah, a potom praznina i onda sam pomislio da je dečak mrtav".

Kakav je džentlmenski podvig učinio Džerard Batler prema nepoznatoj devojci, saznajte OVDE.

Patrik Dempsi

Najpoznatiji je po ulozi neurohirurga u seriji "Uvod u anatomiju", ali čini se da Patik Dempsi podjednako uspešno spasava živote i van TV ekrana. Pre dve godine glumac je prisustvovao saobraćajnoj nezgodi kada se prevrnuo automobil kojim je upravljao jedan tinejdžer. Dempsi je uspeo da izvuče povređenog mladića iz automobila i ostao je uz njega dok nije stigla hitna pomoć.

Princ Vilijam

Pre dve godine, princ Vilijam je učestvovao u spasavanju šesnaestogodišnje devojke, koja je bila uhvaćena u oluju na obali Velsa gde je sa prijateljima surfovala. Princ Vilijam i ostatak spasilačke ekipe uputili su se helikopterom na mesto nezgode i na vreme izvukli mladu devojku.

Kom humanitarnom radu se priključio princ Vilijam, saznajte OVDE.

Harison Ford

Harison Ford, često je igrao na filmu uloge akcionih heroja, a onda je dobio šansu da tu ulogu zaigra i u stvarnom životu kada je spasio život jednom izletniku. Ford je poslao svoj privatni helikopter spasilačkoj ekipi, a ona ugroženog izletnika pronašla i vratila na sigurno.

Tom Kruz

Čini se da Tom Kruz svaki dan spasi po jedan život. Tako jednom prilikom dok je plovio morem, primetio je požar na obližnjoj jahti i ne čekajući da pomoć stigne Kruz se sam odlučio da evakuiše putnike sa jahte. Drugi put je bio svedok ranjavanja, pa je ostao uz povređenog dok nije stigla medicinska pomoć. A treći put Tom Kruz je spasao život jednom mladiću na premijeri svog filma, kojeg su zamalo pregazili oduševljeni glumčevi fanovi.

OVDE okrijte sa kim je Tom Kruz snimio zajednički film nakon 20 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs