Humano

Ceca koncertom spasava napuštene kučiće

Koncertom 27. decembra Svetlana Ražnatović pomoći će kroz humanitarnu akciju da 600 pasa preživi
Šuška se
18:44h Autor:
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Svetlana Ražnatović održaće 27. decembra veliki prednovogodišnji koncert u Subotici i time će pomoći tamošnjem azilu za pse
Prvi put u karijeri nastupiće u subotičkoj Hali sportova, a osim što joj se raduje publika, koja jedva čeka da uživa uz svoju folk divu, zahvaljujući njenom dolasku i oni koji brinu o psima moći će da odahnu jer će stići neophodna pomoć.

 

- Ceca u okviru svoje velike turneje neće zaobići ni Suboticu. Ulaznice imaju jednu jedinstvenu cenu od 2.000 dinara. Ono što je interesantno jeste to što će na samom ulazu biti postavljene velike kutije azila za pse „Aleks“, pa će svi posetioci moći da doniraju novac ovom društvu za zaštitu životinja, koje trenutno brine o oko 600 pasa. I u hali, gde će biti postavljeno pet-šest šankova, na svakom od njih stajaće po jedna kutija sa istom svrhom. Osim dobrovoljnih priloga, ovo udruženje nema nikakvih drugih finansijskih sredstava, niti državnih izvora prihoda, pa je od velikog značaja to što je Ceca imala sluha za humanitarnu akciju ovog tipa - istakao je sagovornik Kurira.

 

Sve ovo samo još jednom potvrđuje koliki je Ražnatovićeva humanitarac, a na njenom koncertu u ovom delu Srbije, osim domaće publike, očekuje se i mnogo njenih obožavalaca iz Hrvatske, Mađarske i Austrije.

 

Inače, Ceca je juče proslavila krsnu slavu Svetog Nikolu, a kako je izgledala posna trpeza kojom je ugostila brojne poznate ličnosti i ko je među njima bio pogledajte OVDE:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...