Nastavlja se drama

Džejova ćerka: Uspela sam da pobegnem zahvaljujući Adilovom ocu i bratu!

Džejova ćerka, koja je od muža pobegla kod majke, priča da je Adil zove i moli da mu oprosti, ali i da sve demantuje jer će mu opasti posao, dok Džej poručuje da mu želi sve najlepše ali što dalje od njegove ćerke
Šuška se 12.12.2013. - 12:58h Autor: Blic
Foto: Nebojša Mandić

Ne pada mi na pamet da mu se vratim! Posle svega, bila bih luda da to uradim - kaže Ana, koja boravi u Kotežu u stanu svoje majke Nade s kojom živi od kad je pre šest dana pobegla od muža.

 

Džejova starija ćerka ipak potvrđuje da neće bivšeg supruga krivično goniti.

 

- Danima me zove i moli da mu oprostim, da sve demantujem u novinama. Kaže: ”Završiću u zatvoru zbog tebe i opašće mi posao!” Baš me briga za njegove tezge, ništa ne želim da demantujem jer je sve istina. Jedino ne želim da ode u zatvor, zato što je otac mog deteta. Da nisu naišli njegov tata i brat, bila bih pretučena. Hvala im što su naišli u tom trenutku pa sam uspela da pobegnem - seća se Ana noći u kojoj je od policije zatražila da je spasi od nasilja. Tu i završava svoju priču, dodajući da je već previše rekla.

 

Ni njen otac Džej Ramadanovski nije u boljem stanju.

 

- U svakom braku ima svega i svačega, dobro je da beba nije stradala - priča Džej, samo što ne zaplače i dodaje:

 

- Ni sad ga ne mrzim, pa više sam njemu u životu pomogao nego svojoj deci. Čujem priče po gradu da ću da okupim ekipu i da prebijem Adila. Gluposti! Pa da sam hteo odmah bih to učinio. Ja sam stari mangup, imam drugove ne samo u Beogradu već u celoj Evropi... Ali to nije rešenje, to bi bila bruka za mene. Postoji policija, postoji sud, zakon... Sve mu najbolje želim, samo dalje od moje ćerke - objašnjava Džej.

 

Adilova majka sve svaljuje na Džeja, koga je prilično izvređala:

 

- Adil nije tukao Anu. To su sve budalaštine i notorne laži onog narkomana i alkoholičara Džeja. Verovatno mu je ponestalo para za drogu, pa je prodao tu priču novinama - izvređala je Džemila, Adilova majka.

 

Na to je Ana rekla:

 

- Kako je nije sramota?! Ona je razlog svih naših svađa i razmirica. Bila je tu i kada me je tukao! - ljutito je odgovorila Ana.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...