Bile su nerazdvojne

Bivša menadžerka tuži Maraju Keri: Traži ogromnu svotu za kršenje ljudskih prava! (FOTO)

Stelu ne zanima toliko novac koliko je povređena jer ju je pevačica 'izbacila iz svog života'

Šuška se
Autor:
Bivša menadžerka tuži Maraju Keri: Traži ogromnu svotu za kršenje ljudskih prava! (FOTO)
Foto: Profimedia

Praktično se uselila kod mene i želi da postane rijaliti zvezda, požalila se svojevremeno pevačica Maraja Keri (48) prijateljici na svoju bivšu menadžerku Stelu Stolper (37). Stolper je sada odlučila da tuži Maraju za kršenje ugovora, piše američki portal TMZ.

Bivša menadžerka tvrdi da je pevačica prekršila američki Zakon o ljudskim pravima i Pravilnik o pravednom zapošljavanju. Traži veliku novčanu odštetu od Maraje, ali se ne zna o kolikoj je svoti reč. TMZ ističe da Stelu ne zanima toliko novac koliko je povređena jer ju je pevačica 'izbacila iz svog života'.

Maraja Keri odabrala lokaciju za venčanje: Da ti pamet stane! (FOTO)

foto: Profimedia

- Ona i Maraja nisu imale običan poslovan odnos. Bile su dobre prijateljice i Stela ju je tešila kada je raskinula sa verenikom Džejmsom Pakerom, a bila je uz nju i u svim drugim teškim trenucima - ispričala je prijateljica menadžerke. Pevačica je bivšu komičarku zaposlila 2013. kako bi malo 'protresla' svoju karijeru.

Maraja i Stela su ubrzo postale 'nerazdvojne', a pre godinu i po pevačici je zasmetao odnos Stele prema njoj. Rekla je kako se Stopler ne ponaša poput njene menadžerke.

- Umesto menadžerke postala je televizijski producent. Tera Maraju da radi sve što ona želi - istakla je prijateljica pevačice. Stela je nagovorila Maraju da snimi rijaliti šou "Marajin svet" kako bi se ona kao izvršni producent i 'veliki um' iza toga proslavila. Pevačica je nedavno progovorila kako je 2001. saznala da ima bipolarni poremećaj, ali nije htela da 'prihvati' da ima tu bolest.

Užasno razmažena: Da je ne bi gnjavili fanovi, Maraja Keri zakupila celu prvu klasu aviona

foto: Profimedia

- Do nedavno sam živela u poricanju i izolaciji i stalnom strahu da će me neko razotkriti - ispričala je pevačica. Kaže da joj je bolest bila 'težak teret' i da jednostavno više nije mogla to da skriva i sama da se bori s time. Krenula je na doktorske tretmane i kako tvrdi, okružila se pozitivnim ljudima i vratila se onome što voli, pisanju pesama i stvaranju muzike.

Pevačica je u vezi s plesačem Brajanom Tanakom (35), a s kolegom Nikom Kanonom (37) s kojim je bila u braku ima sinove, blizance Morokana i Monro (6).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs