Nečuveno

Žena mu ima rak, on diže tužbu: Bolest mu uništila seksualni život! (FOTO)

Suprug slavne Brende iz serije "Beverli Hils" podigao je tužbu protiv menadžera za kojeg tvrdi da je nebrigom za njeno zdravlje uništio njegov seksualni život
Celebrities
14:38h Autor:
Žena mu ima rak, on diže tužbu: Bolest mu uništila seksualni život! (FOTO)
Foto: Instagram / Theshando

Šenon Doerti (45), poznatija kao Brenda iz serije "Beverli Hils", prošle godine je podigla tužbu protiv menadžera Stivena Blata. Glumica je tvrdila da ima rak dojke zbog toga što Blat nije vodio brigu o njenom zdravstvenom osiguranju. Ona je redovno obavljala preglede, ali u jednom trenutku to više nije bilo moguće jer je osiguranje bilo otkazano.

Za sve koji boluju od raka, budite hrabri, jaki, pozitivni: Glumica rasplakala fanove! (FOTO)

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on Nov 12, 2016 at 5:18pm PST

Za rak je saznala početkom prošle godine kada je napokon otišla na pregled, a lekari su joj rekli da je obolela upravo u periodu kada nije bila osigurana. Ipak, glumica i menadžer u međuvremenu su uspeli da se nagode, Šenon se podvrgla mastektomiji, završila hemioterapiju i krenula na zračenje, a sada je njen suprug šokirao javnost svojim potezom.

Zbog raka sam postala druga žena: Dirljivi intervju obolele glumice (45)! (VIDEO)

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on Nov 27, 2016 at 10:54pm PST

Kako saznaje TMZ, Kurt Isvarijenko podigao je tužbu protiv menadžera za kojeg tvrdi da je nebrigom za njeno zdravlje uništio njegov seksualni život s glumicom. Isto tako, optužio ga je i za loše finansijske poteze tokom godina.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs