Ne želi debakl

Plaši se zvižduka: Severina otkazuje sve koncerte u Beogradu!

Iako je najpre planirala pet nastupa u Sava centru, a potom taj broj svela na tri, pevačica je, u strahu da je o njoj stvorena negativna slika, odustala od nastupa pred beogradskom publikom
Šuška se
11:48h Autor:
Plaši se zvižduka: Severina otkazuje sve koncerte u Beogradu!
Foto: Kurir

Severina Vučković odustala je od najavljivanih koncerata u beogradskom Sava centru planiranih za drugu polovinu decembra, saznaje ekskluzivno Kurir od izvora bliskog hrvatskoj pevačici.

Seve je, naime, u početku planirala da održi pet nastupa u poznatoj srpskoj dvorani, a zatim je taj broj umanjen na tri. Ipak, zbog aktuelnih dešavanja u sudskom sporu s Milanom Popovićem u vezi sa starateljstvom nad detetom, ona je odustala od izlaska pred beogradsku publiku.

- Uplašila se debakla. Uverena je da je u Srbiji sad stvorena negativna slika o njoj i da na koncerte ne bi došlo ni približno ljudi koliko je priželjkivala. A i plaši se da bi se među prisutnima u Sava centru našla nekolicina koja bi joj zviždala - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

- Da su koncerti bili u planu, moglo se naslutiti već krajem septembra, kad je Tomislav Petrović, njen menadžer, saopštio srpskim medijima da se pregovori uveliko vode. Koncert je najavila i Severina prilikom gostovanja u šouu TLZP, ali sve će ostati samo na tim najavama.

Do zaključenja broja, pevačicin menadžer nije odgovorio na pozive i potvrdio informacije. Više informacija pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs