Čist račun, duga ljubav

Severina se obezbedila: Igor potpisao predbračni ugovor!

U slučaju razvoda mali Keba neće potraživati nikakvu imovinsku korist, kao da ni tokom braka on nema nikakva prava da na bilo koji način utiče na njenu karijeru
Šuška se
14:34h Autor:
Severina se obezbedila: Igor potpisao predbračni ugovor!
Foto: Instagram Printscreen / Igorkojic

Pevačica Severina Vučković, koja je u petak izgovorila sudbonosno Da Igoru Kojiću u Crkvi pohođenja Blažene device Marije Svetoj Elizabeti u Balama, zahtevala je od svog izabranika da pre venčanja potpiše predbračni ugovor, saznaje Kurir.

Naime, hrvatska pop zvezda time je želela da se osigura da u slučaju razvoda mali Keba neće potraživati nikakvu imovinsku korist, kao da ni tokom braka on nema nikakva prava da na bilo koji način utiče na njenu karijeru.

"Ugovor je sastavio Severinin advokat, a Igor ga je bez reči protivljenja potpisao. U dokumentu stoji da će, bez obzira na to što su u braku, samo ona odlučivati o svim stvarima u vezi sa svojom karijerom, ali i to da u slučaju razvoda Igor nema pravo da potražuje nikakvu imovinsku i materijalnu korist. Pevačica je ovo uradila kako bi se zaštitila od eventualnog povlačenja po sudovima ukoliko dođe do kraha braka", otkriva izvor blizak paru.

Detalji svadbe Severine i Igora: Mlada preplakala ceremoniju!

Kako dalje saznajemo, ugovor je overen u sudu u Zagrebu i već je validan, dok će identičan potpisati i u Beogradu pred sklapanje građanskog braka.

Ovim postupkom Igor je još jednom potvrdio da je iz ljubavi sa Severinom, zbog koje je čak promenio i veru i prešao u katolike kako bi s njom sklopio crkveni brak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs