Sećate se Mirande?

Zvezda Seks i grada ulazi u politiku: Poznata glumica kandidat za guvernera!

Ne bi bila prva iz glumačke profesije u američkoj politici. Arnold Švarceneger je od 2003. do 2011. bio guverner Kalifornije, a Ronald Regan predsednik Sjedinjenih Država

Šuška se
18:56h Autor:
Zvezda Seks i grada ulazi u politiku: Poznata glumica kandidat za guvernera!
Foto: Profimedia

Nekadašnja zvezda tv serije “Seks i gradSintija Nikson namerava da se kandiduje za guvernera savezne države Njujork, prenose američki mediji.

Već duže vreme se šuška da Nikson, otkad je napustila supruga i živi sa devojkom, ima političke ambicije.

Navodno je već započela sa okupljanjem saradnika, među kojima je i dvoje članova izbornog tima njujorškog gradonačelnika Bila de Blasija. Čeka se potvrda glumice.

One su sve promenile: Lekcije o stilu koje su nam donele 4 dame iz serije Seks i grad!

foto: Profimedia

“S obzirom na to da su De Blasio i aktualni guverner države Njujork Mario Kuomo u prilično ‘otuđenom’ odnosu iako su obojica demokrate, brojni zabrinuti stanovnici podstiču Sintiju da se kandiduje. Ako i kad donese takvu odluku, sigurno će na vreme obelodaniti svoje planove”, rekla je Rebeka Caplan, iz Sintijine službe za odnose sa javnošću.

Primarni izbori se održavaju 13. septembra, a opšti 6. novembra. Kuomo (60) će se ove godine kandidovati za treći mandat. Godine 2014. protivkandidat na primarnim izborima bio mu je malo poznati Zefir Tičaut, koji je dobio samo 34 posto glasova.

Nikson ne bi bila prva iz glumačke profesije u američkoj politici. Arnold Švarceneger je od 2003. do 2011. bio guverner Kalifornije, a Ronald Regan predsednik Sjedinjenih Država.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs