Iskren

Bora Čorba o konfliktu u X Factoru: Željko je apsolutno u pravu!

Među javnim ličnostima postoje podeljene strane o tome ko je u pravu kada je reč o sukobu Kristine i Željka koji se desio u prošloj epizodi X Factora, a Bora Đorđević je izneo svoje mišljenje
Šuška se
10:10h
Bora Čorba o konfliktu u X Factoru: Željko je apsolutno u pravu!
Foto: Kurir Arhiva

Strasti se ne stišavaju! Iako se konflikt između Kristine i Željka o interpretaciji malog Harisa iz Sarajeva desio u prošloj epizodi X Factora, a potom nastavio i na društvenim mrežama, i dalje se o tome polemiše!

Među javnim ličnostima postoje podeljene strane o tome ko je u pravu, a u nedavno prikazanoj emisiji „Iks star“ na TV Pink Bora Đorđević je jasno izneo svoj stav! Pošto je video prilog iz emisije, Bora Čorba je rekao voditeljki:

"Željko je apsolutno u pravu! Nadam se da mi Kristina neće zameriti, ali Željko je pedagoški krajnje iskreno postupio! Ne znam kako su Kristini promakla dva falša u rnb numeri, ali kad je dečko zapevao sevdalinku videlo se da je to on! Deset puta je sevdalinka zvučala ubedljivije! Svaka čast Željku kao pedagogu! Svaka čast!", rekao je Bora naglasivši i svoj stav da pevači uvek zvuče ubedljivije ako pevaju na maternjem jeziku:

Ostaje da vidimo da li će se strasti između ova dva člana žirija smiriti ili će se njihov sukob mišljenja nastaviti i ubuduće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs