U kućnoj atmosferi

X Factor: Emina izabrala muža za gosta mentora

Poznata pevačica i članica žirija X Factor za gosta mentora izabrala je svog supruga, trenutno najvećeg pop umetnika u Turskoj, Mustafu Sandala
Celebrities
10:28h
X Factor: Emina izabrala muža za gosta mentora
Foto: Instagram / Emina Jahovic

U prvoj epizodi tzv. Kuće sudija videćemo kuće Emine Jahović Sandal i Kikija Lesendrića, a u ovoj fazi takmičenja sudijama u ocenjivanju pomažu njihovi gosti mentori.

Emina je svoju grupu Muškarci do 27 ugostila i u Istanbulu, a za gosta mentora izabrala je svog supruga, trenutno najvećeg pop umetnika u Turskoj, Mustafu Sandala.

Ovaj popularni pevač pored bogate karijere ima i iskustva u otkrivanju novih muzičkih zvezda, budući da je bio član žirija sličnog pevačkog takmičenja, što je i bio jedan od razloga da ga Emina pozove kao svog gosta.

Emina se pokazala kao odličan mentor, ali i zaista sjajan domaćin. Njeni takmičari i cela X faktor ekipa o njoj i njenom suprugu imaju samo reči hvale.

"Emina je sjajan mentor, prelepo nam je bilo u Istanbulu. Leteo sam prvi put avionom, obišli smo grad, naučili smo mnogo toga i divno se družili. Ovo putovanje ostaće mi u najlepšem mogućem sećanju. Kao znak zahvalnosti našoj divnoj mentorki priredili smo jedno iznenađenje, videćete u emisiji", rekao je Haris Ćato, jedan od takmičara.

Da li je porodica Sandal bila zadovoljna nastupima takmičara, koji savet je Emina dobila od svog supruga i koja tri kandidata su prošla u finale, saznaće se večeras u 21:15 na TV Pink.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs