Radost

Za Tamaru Milanović 8. mart nije samo Dan žena!

Meni je 8. mart jako bitan dan u životu. Tada je rođen moj rođeni brat Dušan, tako da ja ovaj praznik proslavljam kao njegov rođendan. Naravno, kao i svakoj ženi, i meni prija pažnja koju dobijam tog dana, rekla je finalistkinja X Faktora
Celebrities 08.03.2014. - 21:18h
Foto: You Tube / Printscreen

Super-finalistkinja rijaliti šoua X Factor Tamara Milanović kaže da 8. marta ne slavi samo Dan žena, već i rođendan veoma bliske osobe...

 

"Meni je 8. mart jako bitan dan u životu. Tada je rođen moj rođeni brat Dušan, tako da ja ovaj praznik proslavljam kao njegov rođendan. Naravno, kao i svakoj ženi, i meni prija pažnju koju dobijam tog dana", rekla je Tamara.

 

Još jedan bitan datum u Tamarinom životu je sve bliži - 23. mart, kada će biti održano super finale takmičenja "X Factor Adria".

 

"Danas sam po prvi put otišla u "Kombank arenu" i videla gde ćemo nastupati. Ranije sam tu gledala koncerte iz publike, a sada sam videla kako taj prostor izgleda iz druge perspektive. Mogu da vam kažem da sam osetila blagu tremu, ipak će te večeri naše nastupe u "Areni" pratiti više od deset hiljada ljudi. To je jako velika stvar i tek danas mogu da kažem da sam osetila šta znači biti superfinalista X Factora. U isto vreme osećam strah i ogromnu sreću", kaže šarmanta Tamara.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...