Galantno

Skupocen poklon od supruga: Emina Jahović šeta dijamantski sat od 55.000 evra!

Na krugu oko brojčanika nalazi se 32 dijamanta, dok su na samoj narukvici postavljena 174 dijamanta
Šuška se
13:50h
Skupocen poklon od supruga: Emina Jahović šeta dijamantski sat od 55.000 evra!
Foto: Instagram / Yaemina

Pevačica Emina Jahović nosi sat najskupljeg brenda koji je za prošli rođendan dobila od supruga Mustafe Sandala.

Svoj omiljeni deo asesoara prošetala je i na jednoj manifestaciji u Podgorici, a cena njenog sata je tričavih 55.000 evra.

Pogledi većine prisutnih gostiju bili su uprti u njen skupoceni poklon, koji je izrađen od osamnaestokaratnog zlata, a na krugu oko brojčanika nalazi se 32 dijamanta, dok su na samoj narukvici postavljena 174 dijamanta.

"Emina je sve vreme dok je pozirala pred foto-reporterima okretala desnu stranu ruku dok je davala intervjue za televiziju davala tako što je naslonjena na zglob iste ruke kako bi njen sat bio u krupnom planu. Na isti način komunicirala je sa poznanicima posle revije, dok su je oni znatiželjno ispitivali o tome gde je kupila i koliko vredi njen nakit. Emina je uz osmeh prepričavala kako ju je Mustafa iznenadio za rođendan i da se zamalo rasplakala kada je videla da je to sat koji je želela", rekao je izvor.

"Ona se pohvalila sumom novca koju je njen dragi izdvojio za ovaj skupocen poklon dok su svi ostali zatečeni kada su shvatili od čega je sve sastavljen i da se za njega može kupiti nekretnina", dodao je izvor.

"Volim taj spoj jeftinog i skupog. Volim da imam dobru torbu, cipele, a na primer u pojedinim prodavnicama možete da nađete jako dobre stvari po niskim cenama", izjavila je svojevremeno Emina Jahović.

Emina Jahović u svom rodnom Novom Pazaru: Želim da moja deca nauče srpski!

A photo posted by #beunforgettable (@yaemina) on Feb 26, 2016 at 4:46am PST

A photo posted by #beunforgettable (@yaemina) on Dec 31, 2015 at 1:20pm PST

A photo posted by #beunforgettable(@yaemina) on Nov 12, 2015 at 9:12am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs