Hoće li po drugi put otići pred oltar?

Goca Tržan se udaje za 14 godina mlađeg dečka?

Nakon dve godine veze, dečko Raša Novaković zaprosio je pevačicu, a ona mu je oduševljeno rekla da
Šuška se
23:54h Autor:
Goca Tržan se udaje za 14 godina mlađeg dečka?
Foto: Kurir

Bubnjar Raša Novaković pre dve nedelje prelomio je i zaprosio Gocu Tržan koja je pristala da se uda, ali datum venčanja još nije utvrđen, saznaje „Blic“.

Goca je, navodno, u poslednje vreme intenzivirala kontakt sa bivšim dečkom, Markom Lakićevićem i to je bio signal Raši da se odluči na veliki korak.

"Goca i Raša su u stabilnoj vezi koja bi kad-tad rezultirala brakom. Oni i inače žive kao da su u braku, a Goca ne smatra da papir išta menja, te nije ni videla da postoji potreba da ozvaniče vezu. Zbog svega toga njegova prosidba je za nju došla kao iznenađenje, ali je ipak oduševljeno pristala da se uda za njega. Datum venčanja još nisu utvrdili, ali je izvesno da će to biti tokom sledeće godine", kaže sagovornik ovog lista blizak novopečenim verenicima.

On dodaje da je Goca rado viđen gost kod Rašine porodice i da je u njihovoj kući već svi doživljavaju kao snaju, dok Gocina ćerka Lena u potpunosti prihvata Rašu, koji se prema njoj ophodi kao pravi otac. Raši će, inače, ovo biti prvi brak, a Goci drugi. Ona se 2007. godine udala za javnosti nepoznatog Ivana Marinkovića. Par je ubrzo dobio ćerku Lenu, ali su se razveli 2011. godine, a njihov razvod izazvao je ogromno interesovanje medija i javnosti.

Kada je Blic pozvao Gocu da bi dobio potvrdu informacije, Goca je rekla:

"Simpatična su mi vaša saznanja, ali ja to ne bih komentarisala", prokomentarisala je pevačica.

Raša i Goca hoće bebu

Goca je za jedan nedeljnik otkrila da želi da se opet ostvari u ulozi majke, ali da Raša i ona imaju poteškoće po tom pitanju.

"Bojim se da nisam u situaciji da o tome pričam toliko otvoreno, jer je reč o nečijem zdravlju, ali kao i ogromnom broju na prvi pogled zdravih parova ne ide nam. Mi smo samo kap u moru takvih ljudi", rekla je Goca, koja ipak ne odustaje od ideje da Leni podari brata ili sestru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs