Oglasio se

Aca Lukas: Šašiću, svaka čast, šmekerska imitacija!

Željko Šašić je za transformaciju od žirija dobio sve same pohvale, a i njegovom nekadašnjem prijatelju Aci Lukasu dopalo se kako ga je imitirao
Šuška se 04.11.2013. - 15:21h Autor: Kurir
Foto: Kurir Arhiva

Aci Lukasu se dopalo kako ga je imitirao njegov nekadašnji prijatelj Željko Šašić u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“. Šašić je u ovom šouu, koji realizuje produkcija „Imoušn“, a emituje se subotom na TV Prva, otpevao Lukasov veliki hit „Lična karta“. Ne samo što je pevao kao njegov suparnik, već je skinuo sve njegove pokrete, gestikulaciju, mimiku, stav, čak i način na koji hoda. Željko je za transformaciju dobio samo pohvale, a i pobedio je u četvrtom izdanju ovog šou-programa.

I dan posle emitovanja na forumima su se nizale pohvale na njegov račun, a oglasio se i Aca Lukas. Pohvalno, gle čuda! Iako je pre nekoliko dana rekao da ga Šašić uopšte ne interesuje, ipak je pogledao njegovu imitaciju.

 

"Na Jutjubu sam pogledao izvođenje Željka Šašića. Dopao mi se njegov nastup, super je to odradio, bilo je vrlo interesantno. Željko je, pre svega, sjajan pevač i moram priznati da je, iako sam debelo ubeđen da mu je Prva televizija namestila da me imitira, to uradio šmekerski i stoički. Na tome mu svaka čast! Mislio sam da će mnogo više karikirati, a s obzirom na to da sam pogrešio, zahvalan sam mu i skidam mu kapu. Sve u svemu, Šašiću, svaka čast", rekao je Lukas za Kurir.

 

Željka je, inače, ekipa ovog popularnog šoua transformisala u sadašnjeg muža njegove bivše žene Sonje, zbog koga se, navodno, i razvela od njega. Obučen u crno odelo, s dužom kosom i bradom, uz nezaobilazne naočare, Šašić je bio pljunuti Lukas. Pored garderobe i detalja, folker je imao isti izraz lica kao Aca Lukas, što je publici i žiriju bilo veoma interesantno.

 

Željku Šašiću je drago što Aca Lukas ima reči hvale za njegov nastup. Nakon dužeg vremena, ovo je prvi put da se ova dva pevača ne prepucavaju preko medija.

 

"Drago mi je što je imitaciju shvatio na pravi način. Da budem iskren, u to uopšte nisam ni sumnjao", rekao nam je Šašić.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...