Potpuno očekivano

Zastrašujuć osmeh: Ko se krije iza crne perike? (FOTO)

Obučena u crnu košulju, šešir, gaćice i štikle sa platformama sa jezivim osmehom na licu pop pevačica Lejdi Gaga pojavila se na dodeli nagrada u Njujorku
Star look
06:26h Autor:
Zastrašujuć osmeh: Ko se krije iza crne perike? (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 3 Foto: Reuters

Na omotu svog novog singla "Dope" pokazala je svoje nove zastrašujuće navlake za zube, ali niko nije očekivao da će ih nositi i u javnosti. Ipak, kao što je verovatno i bilo za očekivati, 27-godišnja Lejdi Gaga (Lady Gaga) upravo to je i učinila.

Na dodeli nagrada YouTube Music Awards u Njujorku došla je obučena samo u crnu košulju, šešir, gaćice i štikle s platformama. S obzirom na to kako se i inače oblači, to nikome i nije bilo previše čudno, barem ne dok nije otvorila usta. Tada je otkrila da na zubima ima zastrašujuće navlake sa kojima izgleda poput pravog čudovišta.

Svoj zastrašujuć izgled zaokružila je i kratkom crnom perikom i tamnim naočarima. Ipak, postojao je i razlog zašto je Lejdi Gaga na dodelu došla sa takvim navlakama. Naime, tamo je prvi put izvela svoj novi singl "Dope", na čijem je omotu prvi put i pokazala ove navlake za zube.

A, za kakve sve skupocene osmehe su se odlučile druge poznate zvezde, pogledajte OVDE.

Preostale fotografije možete da pogledate u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Lejdi Gaga