Uvek drugačija

Lejdi Gaga dojahala na crveni tepih! (VIDEO)

Na dodeli nagrada American Music Awards u Los Anđelesu pop zvezda je ponosno pozirala u lepršavoj ljubičastoj haljini s plavom perikom na glavi i slala poljupce stotinama fanova koji su vrištali
Celebrities
12:40h Autor:
Lejdi Gaga dojahala na crveni tepih! (VIDEO)
Foto: Beta

Lejdi Gaga (27) dala je sve od sebe kako bi privukla pažnju na dodeli nagrada American Music Awards u nedelju veče u Los Anđelesu.

Za razliku od ogromnog jajeta u kojem je pre dve godine stigla na dodelu nagrada Grammy, kontroverzna pevačica ovaj put je na "konju" stigla na crveni tepih.

http://www.youtube.com/watch?v=XTDHIfsntLk

Pevačica je oživela legendu o Lady Godivi koja je u srednjem veku gola jahala kroz britanski grad Coventry, pišu britanski mediji. Lady Godiva je posredovala protiv visokih poreza koje je za potčinjene uveo njen suprug i na kraju je postigla cilj jer je povukao sve poreze, osim one na držanje konja.

Ali, za razliku od gole jahačice, Lejdi Gaga ponosno je pozirala u lepršavoj ljubičastoj haljini modne kuće Versace s plavom perikom na glavi i slala poljupce stotinama fanova koji su vrištali. Kako bi sišla s "konja" kojeg su nosila dva prerušena muškarca, bila joj je potrebna pomoć asistenata.

Na dodeli je izvela singl Do What U Want sa R Kellyjem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Lejdi Gaga