Iskrena

Anđelka Prpić otkriva recept sjajnog izgleda!

Glumica Anđelka Prpić, koja je mnogima postala miljenica nakon simpatične uloge u domaćoj seriji Žene sa Dedinja, brine o svom izgledu, posvećena je poslu, ali i ulozi majke i supruge
Vip priča
12:22h Autor:
Anđelka Prpić otkriva recept sjajnog izgleda!
Foto: Kurir Arhiva

Glumica Anđelka Prpić postala je miljenica publike pošto se u seriji Žene sa Dedinja izdvojila likom simpatične bogatašice Čarne. Osim kao glumica, lepa Požarevljanka se dokazala i kao voditelj u emisijama produkcijske kuće Emoušn, kao što je 48 sati svadba.

Pored svojih poslovnih obaveza i posvećenosti glumi, Anđelka se trudi da svojom ljubavlju i pažnjom svakodnevno obacipa supruga Darija i sina Jakšu.

Svoju zavidnu liniju koju je napornim treninzima brzo posle porođaja uspela da povrati, pokazala je na proslavi prvog rođendana malog Jakše u avgustu. Njeni roditelji i starija sestra i brat osim na njenu karijeru, ponosni su i na to kako se snašla u ulozi majke.

Lepa glumica voli da vodi računa o sebi i svom izgledu, a nedavno je pokrenula i svoj privatni posao. Reč je o renomiranom kozmetičkom salonu čije je vlasnik, a vrlo rado u njemu provodi dosta vremena sa drugaricama i koleginicama.

Na pitanje kako se sprema za važan izlazak, talentovana glumica je odgovorila: "Obično se za važne stvari spremam munjevitom brzinom, a za svakodnevni odlazak na snimanje stojim pola sata ispred garderobera i kao svaka druga žena zaključim da ja nemam šta da obučem".

A, svoj stil oblačenja bi opisala kao "kežual sa šik ženstvenim detaljima", jer smatra da joj ta kombinacija najbolje pristaje.

I ova mlada glumica ima svoj recept za sjajan izgled na crvenom tepihu.

"Definitivno, najvažnije je da ne robujete kombinaciji garderobe, frizure i šminke. I, nikako ne obuvajte neudobne cipele jer osećaj kada vas žulja obuća, bude jači od utiska i povoda zbog koga ste na crvenom tepihu".

Kada je reč o odevnim kombinacijama, Anđelka ima neke koje joj sa ove vremenske distance deluju zabavno.

"Svi smo verovatno imali ta traženja. Dakle, ovako je to izgledalo u Požarevcu u zimu 2000: nosila sam žuti bodi, maslinastozelene begi pantalone, koje su pripadale mom pet godina mlađem bratu, šarene dokolenice, kikers cipele, maminu bundu od prevrnute kože, frizuru poput Meg Rajan i plišani ranac u obliku buldoga iz crtaća. Smejte se slobodno".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs