Ovo će morati dobro da joj objasni

Dok mu trudna žena čuva decu, on niže skandale: Slavni fudbaler uhapšen sa mladom brinetom! (FOTO)

Policija ga je zaustavila i uhapsila, nakon čega je proveo gotovo 12 sati iza rešetaka

Šuška se
19:24h Autor:
Dok mu trudna žena čuva decu, on niže skandale: Slavni fudbaler uhapšen sa mladom brinetom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivši kapetan engleske reprezentacije Vejn Runi uhapšen je preksinoć zbog vožnje u pijanom stanju nakon što ga je nešto posle 2 sata ujutro policija zaustavila dok je vozio kući 29-godišnju brinetu u njenom automobilu.

Legendarni 31-godišnji napadač, ranije te večeri je viđen kako pleše po stolovima i peva tokom danonoćnog provoda u jednom klubu s prijateljima u blizini svoje kuće u Prestburiju.

Ronaldo postideo svet: Smatraju ga uobraženim, ali malo koji fudbaler ovo radi!

Runi je s prijateljima oko 16 sati odlučio da ode na ručak u italijanski restoran, nakon čega su se zaputili u bar gde su "ludovali" do 22 sata, a onda su, kažu svedoci, otišli u drugi klub gde se Runi ponudio da odvede kući devojku koja je bila previše pijana da vozi sama.

Ali očigledno ni on nije bio trezan. Policija ga je zaustavila i uhapsila, nakon čega je proveo gotovo 12 sati iza rešetaka. Kući ga je odvezao njegov agent Pol Stretford, a Runi je pritom snimljen kako kamenog lica razgovara na mobilni telefon.

Bude se u luksuzu, stalno su na odmoru: Bahati život žena fudbalera! (FOTO)

Možda je situaciju u kojoj se našao objašnjavao upravo svojoj trudnoj supruzi Kolin (31), s kojom čeka četvrto dete, a koja trenutno odmara na Majorci sa sinovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs