Šuška se

Sve je počelo pre 18 meseci: Da li su istinite glasine da Nole ima probleme u braku? (FOTO)

Nekadašnji teniski reket br. 1, kako strani mediji prenose, zbog niza vanbračnih afera, ima probleme u braku
Šuška se
02:40h Autor:
Sve je počelo pre 18 meseci: Da li su istinite glasine da Nole ima probleme u braku? (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Novak Djokovic

Novak Đoković doživio je veliki pad u svojoj igri u poslednjih nekoliko mjeseci i postalo je jasno da prolazi kroz velike probleme u svom privatnom životu. Analitičar BBC-a i teniska legenda Džon Mekinrou na Vimbldonu je komentarisao krizu jednog od najboljih tenisera današnjice. Izjavio je da je svima jasno da Đokoviću baš ne ide u braku da Jelenom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naš šoumen, često nepopularan u svetskim medijima, često je tema tračeva. Navodno, njegov brak sa Jelenom je u krizi poslednjih 18 meseci. Njihov zajednički video koji smo imali prilike da vidimo na društvenoj mreži Facebook u Februaru ove godine pokazao nam je kako izgleda svađa između mladog para.

Upoznajte zgodne žene tenisera: Ovako su smuvale i zadržale glavne face belog sporta! (FOTO)

Novaka Đokovića su mediji povezivali sa pop pevačicom Natašom Bekvalac pre nekoliko godina, što su oboje demantovali. Takođe, pisano je kako je bio u vezi sa mladom advokaticom iz Ukrajine. Novak je jednom čak izjavio kako ima specijalnu vezu sa Lidijom Popović, poznatijom kao DJ Lady Lee, sa kojom se zabavljao pre Jelene. Kažu da je njihova veza platonska.

Jedna od najskorijih žena sa kojom su povezali Novaka je Bolivud zvezda Dipika Padukone. Sa njom je viđen u Martu ove godine u Los Anđelesu. Izlazili su iz jednog poznatog bara i ušli u zatamljen auto. On je kasnije objasnio, da je Dipika prijateljica njegove supruge. Mediji su se pitali zašto Jelena onda nije bila sa njima.

Dok Jelena trudna sedi kod kuće: Novak Đoković uhvaćen u akciji! (VIDEO)Novak i Jelena su u zajedno više od deset godina. Venčali su se u Crnoj Gori 2014. godine. Jelena je tada bila u šestom mesecu trudnoće. Posle rođenja sina Stefana, Jelena je ubrzo nastavila da prati Novaka na turnirima, radila u njihovoj fondaciji. Par živi u Monte Karlu i trenutno čekaju njihovu drugu bebu koju očekuju u Septembru.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs