Ekscentrični dizajner nastavlja da testira granice

Karl Lagerfeld mrzi dosadu te se ženi svojom mačkom

Ona je najpre bila njegova mala princeza, ćerka koju nikada nije imao, a sada je naziva životnim partnerom. Karl Lagerfeld je zaljubljen u svoju mačku i želi da to ceo svet čuje.
Šuška se 04.06.2013. - 17:35h

Upoznajte Šupet (Choupette). Ona ima svoj avion, služavke, odeću vrednu miliione, a proslavila se kao mezimica ozloglašenog dizajnera, Karla Lagerfelda. On želi da se oženi njom. Jedini problem je to što se ne radi o ljudskom biću, već o mački. U istom intervjuu za Le Madame Figaro, Karl je izjavio da se kloni dosadnih ljudi, a da ga poređenje sa Vorholom (Andy Warhol) vređa, jer on misli da je zanimljiviji. I ne samo to: Lagerfeld kaže kako je bolji poznavalac dizajna od Vorhola, kao i da je sva kosa njegova, te ne mora da nosi blesave perike. Vi presudite koliko je tanka linija između (modnog) genija i ludila.

 

Glavni dizajner kuće Chanel, Karl Lagerfeld, spada među one poznate ličnosti koje vole da nas nerviraju, kako pojavom, tako i izjavama. Najpre je nazvao Adel (Adele) debelom, kritikovao stil buduće britanske kraljice, vojvodkinje od Kembridža (Duchess of Cambridge), insistirao na tome da manekenke moraju da izgledaju kao vešalice, ali čini se da je sada prevazišao samog sebe.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...