Danijel Kreg dobija pojačanje u vidu španske Venere

Penelope Kruz je nova i najstarija Bond devojka

Nastavak filma Skyfall, 24. filma o Džejmsu Bondu, nam sem već svima znanog Krega, donosi i izuzetno aktraktivnu glumicu Penelope Kruz, koja je sa 40 godina, najstariija Bond devojka svih vremena.
Šuška se 04.06.2013. - 19:34h

Rame uz rame sa Džejmsom Bondom, po prvi put će se pojaviti žena koja ima 40 godina, španska lepotica Penelope Kruz (Penélope Cruz). Njen suprug, Havijer Bardem je u poslednjem filmu o Bondu, Skyfall, glumio negativca i dobio odlične kritike, te je možda baš on uticao na to da se Kruzova nađe pored Danijela Krega u nastavku prošlogodišnjeg hita.

 

Snimanje filma počinje na leto, ali se premijera očekuje tek krajem 2014. ili početkom 2015. godine. Sem Mendez (Sam Mendes), režiser filma Skyfall, koji je probio sve rekorde gledanosti i opljačkao bioskopske blagajne širom planete, tek je pre nedelju dana potvrdio da se vraća tajnom agentu u službi njenog veličanstva, dok se Penelopin ugovor tek priprema, mada je prema pisanjima vodećih medija iz sveta zabave, odluka definitivna. Da li vam se dopada izbor malo starije Oskarovke za izbor Bond devojke?

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...