Sada su mu podrška

Ovako izgledaju deca prve dame Francuske: Makrona su nazivali budalom! (FOTO)

Prvi suprug Bridžit Makron od komšija je saznao da ga žena vara
Šuška se
13:52h Autor:
Ovako izgledaju deca prve dame Francuske: Makrona su nazivali budalom! (FOTO)
Foto: Reuter/ Benoit Tessier

Brižit je pre veze sa Makronom bila u braku s bankarom Andre-Luisom Ozijerom, s kojim ima troje dece, sina Sebastijana (41) i dve ćerke, Lorens (40) i Tifani (33) i čak sedmoro unučića, piše 24sata hr.

Bankar je istinu saznao nakon što su ga komšije upozorile da mladi Makron stalno navraća u njihovu kuću. Odmah se iselio iz porodičnog doma. Izgubio je veze, ugled i novac. Par se rastao 2006. godine, a naredne godine su se Makron i Brižit venčali.

Sebastijan je studirao u nacionalnoj školi za statistiku i analizu informacija. Radio je u institutu u Parizu, a trenutno radi u globalnoj firmi "Kantar Health". Oženjen je i ima dvoje dece.

Buduća prava dama Francuske je pravi skandal majstor: Zavela učenika pa se posle udala za njega!

Školski drugari

Lorens je Makronovo godište i zajedno su išli u srednju školu. Jednom je o Makronu rekla: "U mom razredu je budala koja zna sve o svemu." Ona je danas kardiolog, a ima troje dece.

Zašto je predsednik Francuske oženio 25 godina stariju ženu: O ovome bruji svet! (FOTO, VIDEO)

Tifani je studirala pravo. I ona kao i njen brat i sestra su se angažovali u Makronovoj kampanji. Tifani Makrona najviše hvali. Ona je majka dvoje dece.

Makron o deci svoje supruge i njenim unučićima uvek govori sa mnogo ljubavi. Kaže da su on i Brižit odlučili da neće imati svoju decu i smatra da taj izbor nije bio sebičan.

"Ne trebaju mi biološka deca i unuci da bih im pružio više ljubavi nego što je trenutno dajem ovoj deci. Naša porodica je moja baza i moja stena", rekao je Makron.

Kad su Makronovi roditelji čuli da se zabavlja sa profesorkom: Ovako su reagovali!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs