Najseksepilnija žena sveta

Skarlet Johanson: Tek sam u ovoj vezi naučila šta je ljubomora!

Glumica Skarlet Johanson se verila pre nekoliko meseci sa novinarom Romanom Durjakom, i kako i sama kaže, nikada nije bila ljubomorna, sve dok nisam započela vezu sa njim
Šuška se
12:58h Autor:
Skarlet Johanson: Tek sam u ovoj vezi naučila šta je ljubomora!
Foto: Fonet

Prelepa Skarlet Johanson nedavno je po drugi put proglašena najseksepilnijom ženom na svetu, prema magazinu Esquire, ali glumica niže uspehe i na drugim poljima.

Skarlet je bila pomalo iznenađena kada joj je Esquire ponovo dao ovo priznanje: "Zar sam ja jedina žena koja je to osvojila dva puta? Moram nekako da se snađem, imam 28 godina i uskoro će mi dodeljivati uloge mama, a onda ni to. Ovo sa Esquire-om je način da ostanem u toku", rekla je glumica.

Priliku da voli najseksepilniju ženu na svetu dobio je novinar Roman Durijak sa kojim se Skarlet verila pre nekoliko meseci, ali je uprkos tome što je najsekseplnija žena na planeti, ipak, ljubomorna.

"Nisam nikada bila ljubomorna, sve dok nisam započela vezu sa Romanom. Sada kada sam u vezi sa Francuzom, shvatam šta je ljubomora i razvila se sama od sebe. Mada, radije bih bila sa nekim ko je malo ljubomoran, nego sa nekim ko nije uopšte. To mi ne bi bilo privlačno, a možda bi čak bilo i depresivno", rekla je Johansonova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs