Preseljenje nakon preuređenja

Novo porodično gnezdo: Ivana Berendika i Tomas Jermoluk kupili vilu u Majamiju!

Nekadašnja Modelsica je sa svojim suprugom, jednim od osnivača Gugla, kupila novu vilu u Majamiju čije renoviranje je u toku, a planira da je u potpunosti prilagodi njihovim potrebama
Šuška se
21:44h Autor:
Novo porodično gnezdo: Ivana Berendika i Tomas Jermoluk kupili vilu u Majamiju!
Foto: Fcebook / Ivana Berendika Jermoluk

Manekenka i bivša članica grupe Models, Ivana Berendika, koja se udala za jednog od osnivača "Gugla" Tomasa Jermoluka, nedavno je zajedno sa suprugom kupila vilu u Majamiju koja je iz 1929. godine, gde će se useliti posle njenog renoviranja.

Berendika i Tomas su zajedno sedam godina. U junu su proslavili sedmogodišnjicu skladnog braka. Žive na relaciji Majami - Njujork. Trospratna kuća u Majamiju u kojoj ovaj bračni par trenutno živi, dok se ne završi renoviranje nove vile, ima sedam spavaćih soba, velik dnevni boravak, spoljni bazen i spa, sa neverovatnim pogledom na luku.

Bivša Modelsica ima u planu da enterijer svog novog životnog prostora sama uredi i da ga u potpunosti prilagodi suprugovim i svojim potrebama.

Ivana je nedavno posetila i rodni grad gde se nije dugo zadržala, a gde je organizovala fotografisanje njenog dizajnerskog nakita “Arme de L’Amour”, piše magazin Hello.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs