Bolna tačka

Ponovo drama: Dženifer pobesnela zbog Anđeline!

Kada je američka glumica Dženifer Aniston došla na set i shvatila da se jedan od likova u scenariju zove Anđelina, podivljala je
Šuška se
08:52h Autor:
Ponovo drama: Dženifer pobesnela zbog Anđeline!
Foto: Reuters

Čini se da će Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) večno pratiti prisustvo njene suparnice Anđeline Džoli (Angeline Jolie). Ovoga puta je uspelo da je razbesni samo njeno ime.

Ako je verovati poslednjim pisanjima američkih tabloida, Dženifer je ovog leta na snimanju filma Squirrels to the Nuts in NYC napravila pravu dramu. Naime, kada je američka glumica došla na set i shvatila da se jedan od likova u scenariju zove Anđelina, podivljala je.

"Dženifer je poludela kada je to videla. Snimanje je trebalo da počne u ponedeljak, ali je Džen tražila od producenta da se promeni celi scenarijo, pa je snimanje odloženo za sredu kada se Dženifer konačno pojavila na snimanju", rekao je jedan od izvora.

Međutim, to nije sve. Razmažena glumica je navodno tražila od producentske ekipe da joj plate boravak u hotelu i skupe večere, iako je znala da snimanje ovog filma ima problema sa finansijama. Time je Džen "stala na žulj" celoj ekipi filma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs