Život u dvoje

Nikolina Ristović: Nekad mi kuvanje i čišćenje dođu kao relaksacija

Voditeljka, koja je pre nekoliko nedelja svoje prezime Pišek zamenila suprugovim Ristović, otkriva kako joj je u braku i da li se pretvorila u pravu domaćicu
Vip priča
05:50h Autor:
Nikolina Ristović: Nekad mi kuvanje i čišćenje dođu kao relaksacija
Foto: Kurir

Nešto više od mesec dana je prošlo od venčanja Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića, a voditeljka je sad otkrila kako joj je u braku. Kako kaže, i dalje ne oseća razliku, samo je svesna da je u braku.

Na pitanje da li se, otkako se udala, pretvorila u pravu domaćicu koja je svoje dane posvetila kuvanju, čišćenju i čekanju da joj se suprug vrati, Nikolina je odgovorila:

"Povremeno radim i to! I, čak, mi to dođe kao relaksacija i odmor, ali ne stignem uvek, tako da nisam postala isključivo domaćica".

Između ostalog, za story.hr otkrila je i da li se nakon venčanja između nje i muškarca njenog života nešto promenilo:

"I dalje ne osećam razliku, samo sam svesna da zaista jesam u braku. Sve ostalo je manje-više naš odnos, odnosno sve je ostalo isto. Istina je da se ljudi malo bolje i dublje povežu. Naš odnos je tokom vremena evoluirao i uvek sam mislila da se u braku dogodi nešto vrlo ozbiljno, da odnos postane hladniji i formalniji, ali do toga nije došlo".

Voditeljka je rekla i da je stalno na relaciji Zagreb-Beograd:

"Tamo upravo snimam emisiju i stalno sam na putu, ali tako živim već posljednjih četiri, pet godina pa mi to nije strano. Navikla sam se".

Nikolina, koja je pre nekoliko nedelja svoje prezime Pišek zamenila suprugovim, otkrila je i da ona i Vidoje planiraju oko Nove godine da odu na putovanje, i to u Južnu Ameriku, ali je dodala i da to lako može da se promeni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs