Natprirodne pojave

Udovicu fudbalske legende proganja njegov duh: Prvo takvo iskustvo imala na dan sahrane! (VIDEO)

Prvo takvo iskustvo imala sam na dan sahrane. Čim sam ušla u kupatilo, voda je odjednom počela da teče, otkriva Aleks samo jednu u nizu neobjašnjivih situacija
Šuška se
21:48h Autor:
Udovicu fudbalske legende proganja njegov duh: Prvo takvo iskustvo imala na dan sahrane! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / This Morning

Udovica fudbalske legende Džordža Besta tvrdi da je 11 godina nakon smrti njegov duh i dalje proganja. Bivša manekenka Aleks Best je to rekla u jutarnjem šou na britanskom ITV-ju.

"Prvo takvo iskustvo imala sam na dan sahrane. Čim sam ušla u kupatilo, voda je odjednom počela da teče", rekla je Aleks, koja je za legendu Mančester junajteda bila udata od 1995. pa do 2004. godine. Dodala je da nije sigurna da je to Džordž, ali da su čudne stvari počele da se događaju nakon njegove smrti.

3 nedelje nakon smrti javio mi se brat: Otkrio kako izgleda zagrobni život! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nije hteo da je napusti

Aleks je zbog toga razgovarala sa medijumom koji joj je rekao da se to događa zbog toga što Džordž nije hteo da je napusti.

"To ima smisla jer nakon Džordžove smrti nisam imala nijednu ljubavnu vezu. Kao da mi on nije dao. U poslednjih 11 godina mnogi ljudi su svedočili čudnim stvarima. Nameštaj je počeo da se pomera sam od sebe, fioke da se otvaraju iz čista mira i to se ponavljalo u tri stana u kojima sam živela nakon njegove smrti", rekla je Aleks.

Džordž Best je umro 2005. u 59. godini, nakon što su mu otkazali organi. Bio je jedan od najvećih britanskih fudbalera svih vremena, a za reprezentaciju Severne Irske odigrao je 37 utakmica. Ali, bio je poznat i po raskalašnom životu i zavisnosti od alkohola.

Poznati medijum tvrdi: Preminule osobe žele da znate ove 4 stvari!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs