Noćni provod kao lek

Bane Janković se od infarkta leči u klubu!

Maneken Bane Janković je nakon zdravstvenih problema sa srcem došao na otvaranje poznatog prestoničkog mesta za izlaske.
Šuška se
22:38h
Bane Janković se od infarkta leči u klubu!
Foto: Kurir

Maneken je pre dve noći izašao u grad prvi put nakon što je bio u bolnici zbog srčanog udara. Bane se pojavio na otvaranju poznatog beogradskog kluba i cele večeri je uživao u nastupu Šaka Polumente.

Bio je odlično raspoložen, a trenutno je u top-formi, pa se po njegovom izgledu nikada ne bi reklo da je nedavno imao ozbiljne zdravstvene probleme.

"Bane je na otvaranje kluba došao bez devojke Kaće. Oni su i pre njegovih zdravstvenih problema prestali zajedno da izlaze u grad, pa su počele da kolaju priče da više nisu zajedno. Ali, kad je Bane otišao u bolnicu, Kaća je bila uz njega. Pre nekoliko dana ponovo su se čule priče da su se posvađali, a njegov dolazak u klub bez nje je potvrda da stvari među njima ne funkcionišu baš najbolje. Janković se smestio u jedan od centralnih separea i uživao u pesmama Šaka Polumente. Pio je vodu i bio baš dobro raspoložen i nasmejan", kaže izvor.

Bane se, iako se odlično provodio, nije dugo zadržao u klubu jer mu je lekar savetovao da miruje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs