Žestoka svađa

Katarina i Bane: Umalo raskinuli!

Kada je trebalo prvi put da se pojave zajedno nakon infarkta koji je Bane preživeo, maneken i pevačica su se posvađali, što zamalo nije rezultiralo raskidom
Šuška se
21:50h
Katarina i Bane: Umalo raskinuli!
Foto: Kurir

Umesto da se prvi put pojave zajedno u javnosti nakon infarkta koji je imao pre desetak dana, Bane Janković i Katarina Živković su umalo raskinuli.

Naime, između njih je izbila žestoka svađa u utorak uveče u njihovom stanu jer pevačica zbog svojih obaveza nije mogla da prisustvuje događaju na koji su oboje bili pozvani. Reč je o proslavi prvog rođendana emisije „Glamur“, a Kaća je u poslednjem trenutku svom dragom javila da zbog treninga ne može da ide s njim.

"Njih dvoje su se nekoliko dana ranije dogovorili da idu na tu proslavu, međutim, Katarina je u poslednjem trenutku odlučila da ne želi da ide s njim. Kada je to saopštila Banetu, on je poludeo, a onda je ona pred masom ljudi preko telefona počela da urla na njega, otkriva izvor koji se našao na licu mesta.

"Ona je vikala i ponavljala: Rekla sam ti da u pet sati imam trening i ništa me ne interesuje. Idi ti gde hoćeš, a meni ne pada na pamet! Ti nisi normalan! Ima sada da dođem kući i da spakujem svoje stvari, ne zanima me više ništa“.

"Nekolicina nas je slušala njihovu raspravu, ali je pevačica nakon toga nastavila da trenira i delovalo je kao da joj je posle toga bilo lakše jer se ispraznila", dodaje izvor.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Janković dan pre incidenta sa devojkom svim medijima najavio pojavljivanje na proslavi Televizije „Hepi“, ali na njegovu žalost, tamo se nije pojavio, te je propustio da bude fotografisan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs