Ugroženo zdravlje

Bane Janković: Preživeo sam infarkt, ali stanje mi je nestabilno!

Voditelj i maneken Branislav Janković pre deset dana je završio u bolnici Bežanijska kosa, kada su simptomi obične prehlade prerasli u srčani udar
Šuška se 02.10.2013. - 10:02h
Foto: Kurir

Naizgled obična prehlada eskalirala je u srčani udar, zbog čega je 30-godišnji Branislav Janković, pre deset dana završio u bolnici „Bežanijska kosa“, a kako kaže, sada je njegovo zdravstveno stanje bolje, no i dalje nije stabilno.

 

“Sve je u redu, dobro mi je. Lekari su mi rekli da sam dobro i da mogu normalno da funkcionišem, da jedem sve i da nastavim da se bavim sportom. Ipak, zbog svega što se dešavalo mogu reći da mi je zdravstveno stanje i dalje nestabilno. Osećam se dobro, ali ću znati kakvo mi je stanje tek kad budem otišao na kontrolu za sedam dana. S obzirom na to da sam mlad, da sam sportista, da ne pušim i ne pijem alkohol, lekari smatraju da nema razloga da ne bude sve u redu. Evo, upravo sam se vratio sa treninga i spremam se da odem na kafu, polako se vraćam u normalu”, priča Bane.

 

Njegovoj hospitalizaciji prethodili su simptomi poput obične prehlade.

 

“Razboleo sam se i tri dana sam bio pod izuzetno visokom temperaturom. Bilo mi je sve gore, a onda, kada mi je temperatura bila nepodnošljivo visoka i kada sam osetio bolove u grudnom košu, otišao sam u bolnicu „Bežanisjka kosa“, gde su lekari odlučili da me zadrže na posmatranju. Zbog virusa koji sam imao i visoke temperature, lekari su uradili pregled srca i ustanovili su da je sve u redu. Međutim, izgleda da je došlo do pucanja krvnog suda, što je uzrokovalo srčani udar”, nastavlja razgovor Janković, koji tvrdi da se u tom trenutku veoma uplašio.

 

“Proveo sam tri dana u bolnici, lekari su bili predivni, ako i kompletno osoblje, a meni, ipak, nije bilo svejedno, mnogo sam se uplašio, ali sada je sve dobro. Kaća se mnogo potresla, non-stop je bila uz mene, odložila je sve obaveze i stvarno mi je žao što ju je sve to uznemirilo. Ali, hvala bogu, sad je sve to iza nas i nadam se da će mi na kontroli koja me očekuje lekari reći dobre vesti”, ispričao je Bane.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...