Na intenzivnoj nezi

Bora i dalje u komi: Stanje se nije poboljšalo

Glumac je i dalje u komi, a porodica i prijatelji svakodnevno dolaze u bolnicu da provere kako je, ali niko od njih ne sme da uđe u sobu
Vesti
17:46h
Bora i dalje u komi: Stanje se nije poboljšalo
Foto: Fonet

Legendarni glumac Bora Todorović i dalje se nalazi na intenzivnoj nezi Kliničkog centra Srbije i na veliku žalost, njegovo stanje se nije poboljšalo. Glumac je i dalje u komi, a porodica i prijatelji svakodnevno dolaze u bolnicu da provere kako je, ali niko od njih ne sme da uđe u sobu.

Do pogoršanja Todorovićevog zdravstvenog stanja došlo je nakon operacije slepog creva, tokom procesa oporavka mu je pozlilo i doživeo je moždani udar.

"Todorović se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi, stanje je nepromenjeno, nije se probudio iz kome. Svi se nadamo njegovom oporavku. Članovi porodice svakodnevno dolaze u bolnicu, ali još ne mogu da ga vide", rekao nam je izvor iz klinike.

Inače, pre operacije slepog creva, ovaj vrsni glumac je viđen na javnim manifestacijama, kada ništa nije upućivalo na to da ima zdravstvene probleme. Veliki broj njegovih kolega rekao nam je da Bora važi za najduhovitijeg čoveka i da ga svi poznaju kao velikog borca, zbog čega se svi nadaju da će dobiti ovu bitku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs