Sve se vraća, sve se plaća

Isplivala preljubnička afera princa Čarlsa: Ponižena Kamila besni, hoće da mu se osveti!

Potpuno je van kontrole. Uvek je verovala da je ona bila ta koja je Čarlsa smirila. Delili su krevet godinama pre njegovog braka s Dajanom i nakon što se venčao s njom, tvrdi izvor
Šuška se
13:38h Autor:
Isplivala preljubnička afera princa Čarlsa: Ponižena Kamila besni, hoće da mu se osveti!
Foto: Reuters / Pool

Prema tvrdnjama u novoj biografiji "Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life", 68-godišnji Čarls, princ od Velsa imao je avanturu s preduzetnicom Su Taunsend dok je još bio u braku s princezom Dajanom, a već je počeo da se viđa sa sadašnjom suprugom Kamilom.

Zbog iznošenja ovih šokantnih informacija, Kamila je besna i oseća se poniženo, piše Radar Online.

"Potpuno je van kontrole. Uvek je verovala da je ona bila ta koja je Čarlsa smirila. Delili su krevet godinama pre njegovog braka s Dajanom i nakon što se venčao s njom", tvrdi izvor.

Princeza Dajana je crvenela, dok su drugi slavili: Trenutak koji cela Britanija pamti! (VIDEO)

Dodao je da je Kamila ostala potpuno zabezeknuta kad je čula za spomenutu knjigu i Su.

"Kamila je poznata po tome da ne voli da skriva osećanja. Čim se susrela s Čarlsom ljutito mu je u glavu bacila figuricu koja joj se našla pod rukom i vikala da joj nije jasno kako je mogao da je vara i ponižava je u javnosti. Čarls je pokušao da joj objasni da je bila reč samo o bliskom prijateljstvu, ali Kamila mu nije verovala ni reč, pa je tako besna šakama počela da ga udara po grudima. Bio je to itekakav prizor", otkrio je izvor i dodao da je Kamila ljuta jer mu je toliko preljubi oprostila pa je mislila da su te priče iza njih.

"Avantura sa Su posebno je izluđuje. Spremna je da mu se osveti", tvrdi izvor.

Su, koja sada ima 67 godina, danas je suosnivač kompanije Crabtree & Evelyn. Prema biografiji koju je napisala Sali Bedel Smit, Su ne poriče da je njen odnos sa Čarlsom bio romantičan.

Video sam kako princeza Dajana vara princa Čarlsa: Roker priznanjem uzdrmao javnost! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

"Da, bili smo bliski, ali to je bilo davno", rekla je.

A bili su toliko bliski da ju je Čarls upoznao sa svojom sestrom, princezom Anom, zajedno su uživali u odlasku na izlete u njegovom Aston Martinu, a pratila ga je i na odmorima.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs