Stidljiva 20-godišnjakinja

Princeza Dajana je crvenela, dok su drugi slavili: Trenutak koji cela Britanija pamti! (VIDEO)

Kako to obično biva, dobre vesti su se brzo raširile, ali mladoj Dajani ta objava Bakingemske palate "na sva zvona" nije nimalo prijala
Vip priča
16:32h Autor:
Princeza Dajana je crvenela, dok su drugi slavili: Trenutak koji cela Britanija pamti! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Te davne 1981. godine Dajana Spenser se udala za britanskog princa Čarlsa i ostvarila san većine devojaka - da postanu princeze.

U princa Čarlsa zaljubila se u leto 1980. godine, a kada je imala svega 20 godina udala se za njega. Televizijski prenos kraljevskog venčanja 29. jula gledalo je više od 700 miliona gledalaca.

Nakon toga, svi su sa nestrpljenjem iščekivali radosne vesti o prinovi, a one su, na iznenađenje cele britanske javnosti, došle mnogo ranije nego što su mislili.

Naime, kada je princeza Dajana ostala u drugom stanju, prošlo je samo 100 dana kako se udala i to je bila najbrže "napravljena" beba u britanskoj kraljevskoj porodici u prethodnih 100 godina.

Kako to obično biva, dobre vesti su se brzo raširile, ali mladoj Dajani ta objava Bakingemske palate "na sva zvona" nije nimalo prijala. Stotine poštovalaca okupilo se da pozdravi trudnu princezu koja će na svet doneti drugog u redu za nasleđivanje krune.

Stidljiva Dajana je samo spustila glavu nakon čestitke koju je pročitao gradonačelnik Londona, pokušavajući da sakrije nelagodu.

Video sam kako princeza Dajana vara princa Čarlsa: Roker priznanjem uzdrmao javnost! (FOTO)

Na snimku pogledajte kako je to izgledalo:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs