Skandalozni kraj

Bračni brodolom na Božić: Kim više ne nosi burmu, vikala obezbeđenju da oteraju Kanjea!

Najpoznatija starleta je muzičaru navodno zabranila da se na Božić pojavi na žurci koji je u Los Anđelesu organizovala njena porodica, a ona je došla bez burme
Šuška se
12:32h Autor:
Bračni brodolom na Božić: Kim više ne nosi burmu, vikala obezbeđenju da oteraju Kanjea!
Foto: Reuters / Andrew Kelly

Već neko vreme se šuška da im je brak u krizi, a nakon što je 36-godišnja Kim Kardašijan Božić slavila bez supruga Kanjea Vesta, prijatelji tvrde da je samo pitanje dana kad će rijaliti zvezda podneti zahtjev za razvod od problematičnoga repera.

Kim je muzičaru navodno zabranila da se na Božić pojavi na žurci koji je u Los Anđelesu organizovala njena porodica, a ona je došla bez burme.

Ona opljačkana, on se razboleo: Holivud bruji o nesreći slavnog para!

Dok je klan Kardašijan uživao uz šampanjac i skupa jela, Kanje je morao da se zadovolji odlaskom u bioskop s prijateljima. Vest se navodno u gluvo doba noći ipak pojavio na zabavi, ali Kim je osiguranju naredila da ga ignorišu i poteraju kući.

Supružnici su se još prošlog petka trudili da izgledaju kao skladan par, kad su trogodišnju ćerku Nort vodili na balet "Krcko Oraščić" u pozorište u Los Anđelesu, ali gosti kažu da je bilo očigledno da im je brak u ozbiljnoj krizi.

Seks, svađe, letenje noževa: Telohranitelji otkrili najprljavije tajne poznatih! (VIDEO)

Foto: AP
Foto: AP

"Uopšte nisu komunicirali. Izgledali su kao potpuni stranci", rekli su gosti.

Božićno jutro ipak su proveli zajedno u domu Kimine majke Kris Džener, ali isključivo zbog dece - Nort i jednogodišnjeg sina Sejnta.

Prokletstvo najslavnijih starleta: Uništile svakog muškarca u njihovom životu! (FOTO)

Bračnu idilu para Kardašijan - Vest prvo su narušili naoružani pljačkaši kojima je Kim bila meta u oktobru u Parizu, a samo mesec dana kasnije Kanje je završio u bolnici zbog psihičkog sloma.

Ako stvarno dođe do razvoda, Kanje će sa starletom morati da deli bogatstvo koje se procenjuje na oko 178 miliona dolara.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs