Ne oglašava se

Milan Popović tvrdi: Severina mesec dana nije došla po dete, nije nestala samo iz medija!

On kaže da nema baš nikakvih informacija o tome gde se pevačica nalazi ni šta se sa njom događa, a čitavo vreme mu se nije javio niko od osoba bliskih pevačici
Šuška se
14:50h Autor:
Milan Popović tvrdi: Severina mesec dana nije došla po dete, nije nestala samo iz medija!
Foto: Instagram Printscreen / Severina

Pevačica Severina Kojić nije samo nestala iz javnosti, tvrdi njen bivši verenik Milan Popović i dodaje da već neko vreme nije čuo ništa o njoj.

"Pokušavam sve vreme da je kontaktiram, ali bezuspešno, od početka oktobra", rekao je Popović za Index.hr.

Severina je pre mjesec dana objavila da se iz javnosti povlači zbog operacije glasnih žica, a od tada na društvenim mrežama objavljuje samo stare fotografije. Ni njen suprug Igor Kojić ne objavljuje zajedničke fotografije, jedino su starim fotografijama jedno drugom čestitali prvu godišnjicu braka, ali nikakvog znaka da su je zaista proveli zajedno nije bilo.

Popović je sina Aleksandra poslednjih nedelja zadržao kod sebe, jer nije želeo da ga preda nekom trećem. Kako kaže, nema baš nikakvih informacija o tome gde se Severina nalazi ni šta se sa njom događa. Čitavo to vreme mu se, kako kaže, nije javio niko od osoba bliskih pevačici.

Gatara joj prorekla: Rodiće kćerku i razvešće se od Igora!

"Obratio sam se i Centru za socijalni rad i policiji", kaže Milan.

Severina nije želela da razgovara o ovoj temi, a njen menadžer Tomica Petrović odgovorio je RTL-u da Severina nema nameru da se raspravlja sa Milanom preko medija.

"Nakon što ga je Severina ostavila, on joj se pretio da će je uništiti i da će u medije davati svakakve laži kako bi je diskreditovao i kao majku i kao osobu. Milan Popović je protiv Severine i njenih bližnjih podigao 30-ak tužbi i sve ih je izgubio, a sve to radi kako bi Severini oduzeo dete. Broj tužbi se povećao pogotovo nakon što se Severina udala što i dalje dokazuje da mu nikad nije bilo stalo do interesa deteta", rekao je Petrović.

Prema informacijama na njenoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, Severina bi trebalo da se pojavi već 3. decembra na koncertu u Nemačkoj, pa možda tada objasni svoj misteriozni nestanak.

60 godina nije bilo ni traga od njega: Kad se vratio, ceo grad se paralisao od straha! (FOTO)

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on Nov 27, 2016 at 8:58am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs