Izgled

Severina se pojavila prvi put od glasina da je trudna: Da li vidite stomačić? (FOTO)

Neki su se obožavatelji kleli da se Sevki ispod kupaćeg kostima nazire trudnički stomačić
Star look
16:40h Autor:
Severina se pojavila prvi put od glasina da je trudna: Da li vidite stomačić? (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Severina

Odkad su počele kolati glasine o Severininoj trudnoći, izgleda da ju je teško uhvatiti pred objektiv. Pevačica vešto izbegava fotografe, a fotke koje objavljuje na društvenim mrežama ne otkrivaju puno.

Severina se oglušila na nagađanja medija oko svoje navodne trudnoće, a njen menadžer Tomica Petrović nije ni potvrdio, ni demantovao ove glasine.

"Severina nije potvrdila da je trudna, kako to pišu neki mediji. To su delikatne i privatne stvari, i imajte razumevanja za to. Kada bude vreme, sigurno ćete saznati", rekao je izbegavajući konkretno izjašnjavanje.

Nakon što su objavljene fotografije sa snimanje njenog poslednjeg spota za pesmu "Otrove", neki su se obožavatelji kleli da se Sevki ispod kupaćeg kostima nazire trudnički stomačić.

Severina ponosna na svekrvu: Moja Olja je najbolja! (FOTO)

Njena prijateljica Hana Hadžiavdagić Tabaković nas je na svom Instagramu počastila fotografijom Severine na kojoj se vidi cela figura, pa možete i sami proceniti da li se vidi trudnički stomak?

S obzirom na to da je fotografija snimljena ispred jednog zagrebačkog restorana, realna je mogućnost da se pevačica samo dobro najela. Ili ipak?

Stiže beba za 6 meseci: Severina išla na vantelesnu oplodnju?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs