Uzrok brojnih poraza?

Vest o kojoj bruji domaća javnost: Zašto Novak Đoković više ne nosi hilandarski krst? (FOTO)

Mediji koji pomno prate svaki Đokovićev pokret primetili su da Nole ne nosi više svoju amajliju od koje se nije odvajao od 2009. godine
Šuška se
10:04h Autor:
Vest o kojoj bruji domaća javnost: Zašto Novak Đoković više ne nosi hilandarski krst? (FOTO)
Foto: Fonet

Posle osvajanja dugo čekanog Rolan Garosa, Novaku Đokoviću je sve krenulo nizbrdo.

Prvo takmičenje posle osvajanja turnira kojim je kompletirao sve Gren slem titule, bio je Vimbldon. Tu je već u trećem kolu ispao od Amerikanca Sema Kverija. Meč se zbog obilnih padavina prekidao nekoliko puta, a trajao je dva dana.

Otkriveni detalji proslave 2. rođendana Stefana Đokovića: Skromnije nego što očekujete! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Ovim porazom Đoković je prekinuo niz od 28 gren slem turnira na kojima je stigao bar do četvrtfinala, kao i rekordni niz od 30 dobijenih mečeva na gren slem turnirima. Rodžers Kup u Torontu je bio jedini turnir gde je uspeo da se domogne finala u kome je savladio Kerija Nišikorija. Zatim je usledio šok na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru kada je ispao na startu turnira od Huana Martina del Potra.

Ispostavilo se da je povreda zgloba ruke bila nepremostiva prepreka, te je prvi reket sveta preskočio Sinisnati, dok je za US Open uspeo da se oporavi. Na Otvorenom prvenstvu Amerike Đoković je uspeo da stigne do finala gde je poražen od Švajcarca Stanislasa Vavrinke.

Sledeći teniski turnir u Pekingu Novak Đoković je preskočio zbog povrede lakta, dok je na turniru u Šangaju zaustavljen u polufinalu od Španca Roberta Bautiste Aguta.

Bez greške: Jelena i Novak Đoković perfektno stilizovani na Armani reviji! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Ono što su mediji koji su pomno pratili svaki Đokovićev pokret primetili jeste da Nole ne nosi više svoju amajliju od koje se nije odvajao od 2009. godine.

U pitanju je krst koji je kupio kada je bio u poseti Hilandaru. Poslednji put krst je nosio u avgustu mesecu.

Na poslednjem turniru bio je primetan privezak u obliku srca, a kako navode poznavaoci dragog kamenja u pitanju je amestit.

Amestit se u astrološkom svetu povezuje sa znakom Blizanaca u kome je Novak rođen, a veruje se da onaj koji ga nosi je zaštićen od zlih očiju i uroka. Amestit je svetlo ljubičaste boje i unosi harmoniju i mir.

Novak svečano otvorio restoran u Monte Karlu: Nameštaj iz Srbije, samo zdrava hrana! (VIDEO)

Foto: AP
Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs