Neverovatno

Nema više golotinje, hvalisanja bogatstvom i skupim putovanjima: Kim je odlučila da promeni život!

Materijalne stvari ništa ne znače. Nije sve u novcu, nije vredno toga, rekla je najpoznatija starleta na svetu
Šuška se
23:22h Autor:
Nema više golotinje, hvalisanja bogatstvom i skupim putovanjima: Kim je odlučila da promeni život!
Foto: Profimedia

Kim Kardašijan (35) je još u šoku zbog pljačke koje se dogodila dok je boravila u pariškom apartmanu. Deo javnosti, francuska policija, ali i zvezde poput dizajnera Karla Lagerfelda (83) smatraju da je Kim sama kriva jer se često hvali svojim luksuznim životom na društvenim mrežama.

O celom slučaju je progovorio i bivši član bande pljačkaša "Pink Panther" Pavle Stanimirović. On je uveren da je upravo ta banda odgovorna za pljačku zvezde.

Pavle smatra da je Kim bila laka meta, a dobro organizovanim pljačkašima pomogli su konobari, čuvari ili čistačice koji su, tvrdi, Hrvati ili Srbi. Članovi Pink Panthera mahom dolaze iz bivše Jugoslavije.

Incident u hotelskoj sobi: Pink Panteri opljačkali Kim Kardašijan?

"Sada joj je krivo što je objavljivala fotografije na kojima nosi prsten vredan 4 miliona dolara", izjavio je izvor blizak rijaliti zvezdi, prenosi Daily Mail.

Baš kao i njeni kritičari, i Kim sada, navodno, krivi samu sebe.

Glavni svedok pljačke je portir kojeg su razbojnici naterali da ih odvede u Kiminu sobu i koji je bio s njima dok su je vezali, odneli u kadu i pretili joj pištoljem. Rijaliti zvezda je u iskazu otkrila da je portir bio neobično smiren tokom celog incidenta.

Portir je francuskoj policiji ispričao da su razbojnici na ulazu u zgradu zahtevali da vide Kim, rekavši da je jako hitno. Policija smatra da u priči portira ima mnogo nelogičnosti te se slučaj dalje istražuje.

Rijaliti zvezda se nakon pljačke vratila u svoj njujorški stan, gde je svakodnevno posećuju prijatelji i donose joj slatkiše i poklone. Kim je, kažu prijatelji, odlučila da pauzira s poslom na mesec dana.

"Materijalne stvari ništa ne znači. Nije sve u novcu, nije vredno toga", navodno je rekla Kim.

Napad na svetski najpoznatiju zadnjicu: Poljubio je u sred bela dana! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs