Svima pokazao koliko mu znači

Švarceneger prvi put u javnosti sa vanbračnim sinom: Slika i prilika slavnog oca! (FOTO)

Na svom Instagram profilu popularni "Švarci" je postavio fotografiju sa svojim naslednikom koji je prava slika i prilika slavnog glumca
Šuška se
13:06h Autor:
Švarceneger prvi put u javnosti sa vanbračnim sinom: Slika i prilika slavnog oca! (FOTO)
Foto: Instagram / Schwarzenegger

Do sada se gotovo i nije oglašavao o vezi sa vanbračnim sinom Džozefom Baenom, međutim Arnold Švarceneger (69) je sada svima stavio do znanja koliko mu on znači.

Naime, na svom Instagram profilu popularni "Švarci" je postavio fotografiju sa svojim naslednikom koji je prava slika i prilika slavnog glumca.

"Srećan rođendan, Džozefe. Odličan student, odličan sportista. Ponosan sam na tebe i volim te", napisao je bivši guverner Kalifornije.

Poznata starleta o vezi sa oženjenim muškarcem: Bio je kao bežična bušilica! (FOTO)

Fotografija je nastala na Oktoberfestu, na kojem su otac i sin nosili tradicionalne lederhozne i družili se uz krigle svetlog piva.

Inače, sa Džozefovom majkom, Mildred Patrišom Baenom, čuveni "Terminator" je imao aferu 1998. godine. Čim se saznalo za to, bivša Arnoldova supruga Marija Šrajver se iselila iz porodičnog doma i podnela papire za razvod nakon 25 zajednički provedenih godina.

Švarceneger se godinama kaje: To mi je najveći neuspeh u životu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Kada je počeo da liči na mene, tada sam shvatio. Sklopio sam sve kockice", izjavio je Švarceneger o plodu svoje vanbračne afere.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs