Godine ne znaju za ljubav

Verica Rakočević: Zašto je u redu kad si sa nekim zbog novca, a nemoralno što se Veljko i ja volimo?

Kreatorka, čije treće venčanje nas očekuje uskoro, ne mari za priče da može da bude baba svom budućem suprugu
Šuška se
08:14h Autor:
Verica Rakočević: Zašto je u redu kad si sa nekim zbog novca, a nemoralno što se Veljko i ja volimo?
Foto: Kurir

Verica Rakočević rekla je da je ne zanimaju priče o ljubavi između nje i 30 godina mlađeg verenika Veljka Kuzmanovića. Kreatorka je izjavila da je uopšte ne bole priče da može da bude baba Veljku i dodala da joj razlika u godinama ne smeta i da se ona i Veljko iskreno vole.

“Zašto je to što se mi volimo nemoralno? Znači, društveno je prihvaćeno ako si sa nekim zbog novca, ako kradeš novac sa računa svog partnera, normalno je da se homoseksualci žene i imaju decu, a nije normalno da se nas dvoje volimo?", odgovorila je kreatorka novinarki Vesni Dedić Milojević u emisiji Granica.

Ne smeta mi razlika u godinama i ne bole me priče da mogu baba da mu budem!”, rekla je Rakočevićeva. Dizajnerka je obajasnila da su njih dvoje u iskrenoj ljubavi, a na pitanje šta ako Veljko poželi decu, koju ona, u sedmoj deceniji, ne može da mu podari, kreatorka je rekla da nema pravila.

"Decu sa nekom drugom može da poželi i da je meni dvadeset, zar ne?", oštro je odgovorila dizajnerka, koja će se za Veljka Kuzmanovića udati 19. septembra, a svoj zajednički život će otpočeti u prigradskom naselju Vrčin, daleko od gradske vreve.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs