Nakon emotivnog brodoloma

Vlada Avramov se oporavio uz Slavicu Ćukteraš!

Golman Vlada Avramov je pre veze sa Slavicom Ćukteraš pet godina bio s Ninom Karlavaris, dizajnerkom kupaćih kostima iz Novog Sada koja ga je ostavila zbog fudbalera Gojka Kačara
Šuška se
10:02h Autor:
Vlada Avramov se oporavio uz Slavicu Ćukteraš!
Foto: Kurir

Nakon vesti o veridbi za samo 15 dana zabavljanja, neki bi možda pomislili da je Slavica Ćukteraš iz golmanovog života izbacila Ninu Karlavaris, ali nije tako. Ona je sama otišla, i to u zagrljaj Vladinog kolege. Naime, Nina je ostavila Avramova zbog fudbalera Gojka Kačara, koji je van sportskih strana u novinama poznat i po vezama sa Enom Popov i Stanijom Dobrojević.

"Nina i Vlada su se zabavljali pet godina. Prijatelji su bili ubeđeni da će njihova veza biti krunisana brakom, ali se to nije desilo. Svi su bili iznenađeni kad su čuli da su raskinuli. To je bio šok za sve, a pogotovo kad se saznalo da je Nina ostavila Avramova zbog Kačara. Ona nije odmah po raskidu ušla u vezu s Vladinim kolegom, ali nije ni mnogo prošlo pre nego što su se smuvali. Vlada je bio šokiran njenom iznenadnom odlukom, a jos više činjenicom da ga je zamenila mlađim kolegom", govori dobro obavešten izvor blizak golmanu.

Nakon ovog emotivnog brodoloma, Avramov se oporavio i to uz pomoć Slavice Čukteraš. Da svoju budućnost vidi pored nje, govori i to što ju je zaprosio posle samo dve nedelje veze. A i ona sebe vidi pored njega čim mu je rekla „da“, što nijednom drugom dečku, pa ni Stefanu Tanaskoviću, s kojim je bila četiri godine u vezi, nije rekla.

I Nina i Kačar su u srećnoj ljubavi, a dizajnerka se preselila u Hamburg, gde su započeli zajednički život. Pre toga su letovali u Turskoj i to u elitnom hotelu „Adam i Eva“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs