Na korak do ispunjenja davnašnje želje

Bojani Rajić dečko finansijski pomaže da otvori butik

Dok je razvod u toku, manekenka Bojana Rajić otvora radnju sa odećom i dodacima najpoznatiijih dizajnera, a finansijsku podršku u tome pruža joj njen dečko, Branislav Đurđević.
Šuška se
12:10h Autor:
Bojani Rajić dečko finansijski pomaže da otvori butik
Foto: Kurir

Manekenka Bojana Rajić otvara butik sa ekskluzivnom garderobom i nakitom u centru grada, a da pokrene sopstveni biznis, pomogao joj je Branislav Đurđević, s kojim je izvesno vreme u vezi.

"Bojana je još pre dve godine želela da pokrene svoju modnu liniju, ali zbog obaveza oko sina Lava, koji je tada bio beba, nije imala vremena da se tome posveti. Želela je da sve bude savršeno kada do toga dođe. Tada je, naravno, računala na finansijsku podršku supruga Vladimira Stojkovića", kaže izvor Kurira blizak manekenki.

Ideju tada nije realizovala, ali sad je na korak od ispunjenja svoje davnašnje želje. Ona će ući u modni biznis, ali neće dizajnirati, već će prodavati garderobu s potpisom slavnih dizajnera. U svemu ovome ima nesebičnu podršku i pomoć dečka Branislava Đurđevića, jednog od direktora u Elektromreži Srbije.

"Sad, kad se razvodi od Stojketa, Bojana hoće da ispuni ambicije i pokrene sopstveni biznis, a u tome joj pomaže partner, koji joj pruža finansijsku podršku. Ona je uložila deo novca, dok je drugi deo obezbedio Đurđević. Rajićeva uveliko radi na pripremama za otvaranje, koje će biti uskoro. Sređuje se prostor, nabavljaju se modeli i sve se polako privodi kraju".

Međutim, Bojana ističe da je niko ne finansira, već da je podigla kredit u Švajcarskoj.

"Sama ulažem novac u butik, niko me ne finansira. Pre tri nedelje sam bila u Švajcarskoj da podignem kredit. Sestra i zet su mi žiranti. Uželela sam se rada, a ovo hoću da izguram sama, bez ičije pomoći. Sva sredstva sama sam uložila. Ovaj projekat mi je veoma važan i želim sve sama da finansiram", kaže Bojana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs