Neobičan sled događaja

Slavici Ćukteraš astrolog pre godinu dana predvideo udaju za golmana!

Raskid sa Stefanom Tanaskovićem i venčanje sa golmanom još 2012. godine pevačici je predvideo astrolog Vladimir Vlajić
Šuška se
02:46h Autor:
Slavici Ćukteraš astrolog pre godinu dana predvideo udaju za golmana!
Foto: Kurir

Pune četiri godine je Slavica Ćukteraš bila u vezi sa Stefanom Tanaskovićem, i uvek je govorila da joj je rano za brak, međutim, ubrzo nakon raskida sa njim i samo petnaest dana posle upoznavanja sa golmanom Vladom Avramovim, pevačica se verila.

To možda i ne bi bilo neobično da joj astrolog Vladimir Vlajić nije prognozirao takav sled događaja. Naime, u emisiji Ekskluziv TV Prva, emitovanoj pred novu 2012. godinu, dotični se nije libio da Slavici predvidi da će raskinuti tad još aktuelnu romansu i da će se udati za bogatog sportistu koji živi u inostranstvu, ali nije stranac, a u taj opis Vlada se odlično uklapa!

"Tvoj budući muž je sportista. Povezan je s inostranstvom, ali nije stranac. Upoznaćete se preko prijatelja. S njim ćeš imati dvoje dece, dečaka i devojčicu", bio je izričit Vlajić, koji je, pak, ponešto i omašio, predvidevši da će do raskida sa Stefanom doći u oktobru, a to se odigralo bar mesec dana ranije.

Nema sumnje da će pevačica oprostiti astrologu ovaj mali propust i da će ga pozvati na svadbu, koju je u njenoj natalnoj karti „pročitao“ za 2014. godinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs