Radna jesen

Emina Jahović i Mustafa Sandal: Sledi period razdvojenosti

Zbog obaveza u muzičkom šou X Factor, pop pevačica će boraviti u Beogradu do februara sledeće godine
Šuška se
11:24h Autor:
Emina Jahović i Mustafa Sandal: Sledi period razdvojenosti
Foto: Kurir

Kao članica žirija predstojećeg muzičkog takmičenja X Faktor koji ove jeseni počinje u Srbiji na TV Pink, Emina Jahović će narednih nekoliko meseci radno provoditi vreme u srpskoj prestonici. Njeno učešće iziskuje i skoro svakodnevno prisustvo snimanjima, kaže za Kurir izvor blizak pevačici.

"Tokom cele naredne nedelje Emina će morati da bude u Beogradu, a zatim će uslediti kratka pauza, tokom koje će otputovati u Istanbul. Međutim, od oktobra, kad počne emitovanje šoua, svake nedelje slede snimanja i prenosi uživo, zbog kojih će Emina morati da bude u Beogradu.

Emina neće stalno biti u Srbiji. Kad god bude imala slobodnog vremena, ići će do Istanbula kako bi bila sa svojim mužem.

"Putovanja će joj biti naporna, s toga će morati da se preseli u Srbiju. Mustafa će zbog svojih obaveza ostati u Turskoj, ali se ne isključuje mogućnost da joj često dolazi u posetu. Zasad još nije poznato da li će Emina i sinove Jamana i Javuza povesti sa sobom", kaže izvor za Kurir. Dodaje i da će češće putovati i do Novog Pazara, kako bi bila sa majkom, što će joj pomoći da podnese razdvojenost od Mustafe.

Inače, Emina je već pobrala brojne simpatije budućih učesnika takmičenja, a brojne pohvale na forumima X faktora govore tome u prilog.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs