Žena i veza moraju da se neguju

Stefan Kapičić: Naučio sam da se ne može bez žena

Popularni i šarmantni glumac kaže da je potpuno lud kada je zaljubljen, a svu zahvalnost duguje svojoj baki, majci i devojci
Šuška se
07:50h Autor:
Stefan Kapičić: Naučio sam da se ne može bez žena
Foto: Kurir / Damir Dervisagić

Stefan Kapičić, koji karijeru gradi kako na ovim prostorima, tako i u SAD, kaže da ne voli samoću, a najvažnija lekcija koju je naučio o ženama je da se bez njih ne može:

"U mom životu postoje tri žene kojima dugujem neizmernu zahvalnost što sam danas tu gde jesam, to su moja baka, mama i Miranda Viđak", kaže Stefan. Na pitanje da li strahuje da neće naći bolju polovinu kaže da ju je već pronašao, ali ne potvrđuje da li je reč o Viđakovoj, sa kojom je nagon višegodišnje veze usledio raskid, ali i pomirenje, o kom oboje ćute.

Popularni glumac, kako kaže, od ženskih osobina traži pamet, istrajnost, hrabrost, drskost, duhovitost i sigurnost, veruje da je jedna od poenti života imati romantičnu ljubav koja traje do kraja, a kakav je kad je zaljubljen kaže:

"Velika greška balkanskih muškaraca jeste to da mislimo kako je dovoljno ono što mi smatramo da je dovoljno. Žene i vezu moramo negovati na štetu nas samih, ako treba. Ja to još učim. Kad sam zaljubljen, onda sam lud. Skroz.” Iako poštuje brak, smatra: “Ne treba mi papir da bih se nekome obvezao na ljubav”, kaže 34-godišnji Kapičić.

Iako uvek zabušava u kućnim poslovima, Stefan tvdri da je dosta napredovao u njihovom obavljanju, ali i da: “Koliko god muškarac bio pedantan, uvek će nešto ostati isflekano, prašnjavo”, dajući odgovor na pitanje da li je svakom muškarcu potrebna ženska ruka.

Kada je reč o karijeri u Americi Stefan je, kako je rekao u intervjuu za Story, kao i mnogi prolazio naporne audicije koje nisu urodile plodom. Na pitanje da li je zažalio u tim trenucima što je odabrao glumu kaže:

“Jesam, ali sam imao neverovatnu sreću da svoje prve dve audicije dobijem u Los Anđelesu za serije Specijalna domovina Davida Memeta i Zakon brojeva Tonija i Ridlija Skota. Iako je nakon toga bilo raznih audicija čiji su rezultati boleli, nikada nisam požalio što sam odabrao glumu. Ona je moj život.” Stefan Kapičić dodaje:

”Ja sam apsolutno zadovoljan svojom karijerom do sada. Igrao sam predivne likove, sarađivao sa fantastičnim glumcima i tamo i ovde. Tako da ne razmišljam o tuđim karijerama, svako ima svoj put i svoju sudbinu. Ja sam svojom prezadovoljan”.

Na pitanje o stalnoj adresi, poznati glumac kaže da bi najviše voleo da pola godine provodi u Los Anđelesu, a drugu polovini u Srbiji i regionu:

“Trenutno sam fokusiran na Zoru dubrovačku. Treba da snimim još dva filma, a nakon svega toga verovatno ću natrag za Los Anđeles”, kaže Stefan i dodaje: “Nikada me slava nije posebno zanimala, ali novac je nažalost danas jedan od dosta bitnih faktora u mom poslu. Kad sam upisivao Akademiju, sanjao sam samo o pozorištu, underground indie filmovima, umetničkim projektima, ali onda u jednom trenutku stignu računi i ne pitaju vas koja vrsta projekta će da ih plati”.

O američkom snu tvrdi da je za uspeh potrebno puno talenta, vere u sebe i sreće. Ipak, srećan je što ima luksuz da se bavi poslom koji voli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs