PRIPREME ZA ŠOU "TVOJE LICE ZVUČI POZNATO"

Sara Jovanović: Jedva čekam da budem muškarac

Mlada muzička zvezda kaže da će dati sve od sebe da bi što vernije skinula zvezdu koju će imitirati i čije će pesme izvoditi u šou u kom će biti jedna od deset takmičara
Celebrities
05:52h Autor:
Sara Jovanović: Jedva čekam da budem muškarac
Foto: Kurir
Sa prepoznatljivom plavom perikom Merilin Monro, mladežom iznad usne i lepršavom belom perikom, Sara Jovanović je do poslednjeg detalja podsetila na holivudsku lepoticu. Maskiranje i šminka samo su jedna od vežbi za njeno učešće u predstojećem šouu Tvoj glas zvuči poznato koji u oktobru startuje na TV Prvoj.

Pod punom šminkom i perikom Sara se mučila da obuče kostim: "Zaboravila sam da obučem haljinu, ali ako sad skinem majicu preko glave, pokvariće mi se perika. Dajte mi makaze da isečem majicu", nervozno je komentarisala Sara spremajući se za probu.

Na sreću, majica je preživela, a mlada muzička zvezda kaže da će dati sve od sebe da bi što vernije skinula zvezdu koju će imitirati i čije će pesme izvoditi u šou u kom će biti jedna od deset takmičara.

Ako bude morala da imitira Ejmi Vajnhaus ili Džesi Džej, Sari to neće predstavljati problem, ali sigurno će dobijati i ličnosti koje joj baš ne leže. Ipak, Sara je spremna na izazove.

"Svake nedelje ću se pojavljivati kao druga osoba, što je fantastično. Nije mi problem da imitiram muškarca ili tamnoputu zvezdu kao što je Bijonse, čak jedva čekam da se oprobam u tim ulogama. Ne ustručavam se da stavljam svašta na glavu i isprobavam otkačenu šminku", otkriva Sara i dodaje da će im u svemu pomagati profesionalni šminkeri, maskeri, koreografi i treneri pevanja.

U inostranstvu su se već prikazivale emisije sa sličnim konceptom i postigle su veliku gledanost. Iz produkcije kažu da imena ostalih učesnika zasad ne žele da otkriju, ali da su u pitanju poznate ličnosti.

"Gledala sam sličnu emisiju na italijanskoj televiziji i potpuno sam oduševljena, neverovatno je šta ti ljudi rade. Mnogo sam srećna zbog zadataka koji mi predstoje, jer još od malih nogu obožavam da glumim", ističe Sara i dodaje da će je pored roditelja bodriti i dečko, odbojkaš Aleksandar Atanasijević.

Šou će humanitarnog karaktera, a eliminacija nema, već se glasovi sabiraju sve do poslednje emisije. Za najboljeg glasaju gledaoci i žiri.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs