Muškarac sa ženskom dušom.

Andreju Pejiću ne piše pol u pasošu

Maneken, koji je do pre nekoliko dana snimao seriju u Turskoj, dobro je zbunio turske carinike. U njegovom pasošu, koji je izdat u Australiji, ne postoji pol
Šuška se
08:04h Autor:
Andreju Pejiću ne piše pol u pasošu
Foto: Reuters

Kada se plavokosi maneken pojavio na carinskoj kontroli aerodroma u Istanbulu, zavladala je prava panika.

Carinik je nekoliko minuta gledao u pasoš u kome je polje za pol bilo prazno. Kada je pitao manekena šta je on, Andrej je odgovorio samo čovek. Carinik je tražio dodatno objašnjenje, a maneken je rekao da je muškarac sa ženskom dušom.

Uz pomoć članova iz producentskog tima serije koju je Andrej snimao, izbegnut je incident, ali je manekena u Turskoj u svakom momentu čuvalo pet članova obezbeđenja, pišu istanbulski mediji koji su oduševljeni lepotom srpskog manekena.

Kako se ocenjuje, Andrej Pejić je jedan od najlepših glumaca koji su se pojavili na malim ekranima u Turskoj.

Andrej se na snimanju serije Fatih veoma dobro snašao, i kako je sam priznao, postao je opčinjen glumom.

U popularnoj seriji on tumači Radul Beja, kog su zvali i Radu III Lepi, koji je bio sin Vlada II Drakule. U njega se zaljubio sin turskog sultana Mehmeda II, a Radu je prešao u islam. Pojedina svedočenja pišu da je Radu bio vampir, a da ga je ubio stariji brat Vlad III i to ne zato što je pio krv žrtava već zato što je bio homoseksualac.

Andrej Pejić je u Istanbulu proveo sedam dana, a kada je stigao medijima je rekao da je dobro upućen u istoriju Turske, jer mu je majka sve lepo objasnila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs